Екс-дружина футболіста Анатолія Тимощука відреагувала на його новий “зашквар”: “Застала початок цього трешу”

Колишня дружина футболіста Анатолія Тимощука висловилась про його вектор діяльності, якого він дотримується протягом останніх 10 років. Зірка зізналась, як реагує на це.

Нещодавно футболіст українського походження Анатолій Тимощук, який вже довго живе та працює в росії, підтримав тамтешніх військових. Спортсмен продав на аукціоні футболку з власним підписом, а вторговані кошти передав на потреби підрозділів, що перебувають у Курській області.

Навроцька про свого екс-чоловіка

Спортивний журналіст Андрій Піскун з цього приводу взяв інтерв’ю у колишньої дружини Тимощука Надії Навроцької. У коментарі вона зазначила, що не здивована рішенням екс-коханого підтримати російську армію. Річ у тім, що вже протягом 10 років футболіст діє зі сторони “сусідньої держави”.

Надія Навроцька відреагувала на новий жест підтримки росіян від свого колишнього чоловіка
Надія Навроцька відреагувала на новий жест підтримки росіян від свого колишнього чоловіка

Колишня дружина футболіста припустила, що її екс-чоловіка російські структури почали вербувати ще 2007 року. Надія Навроцька зазначила, що з боку рф було бажання зробити з футболіста лідера думки про єднання з росіянами серед української аудиторії. Саме це, на її думку, стало причиною, чому клуб “Зеніт” із Санкт-Петербурга заплатив за спортсмена великі гроші.

Після розлучення 2016 року Надія Навроцька припинила підтримувати зв’язок із Тимощуком. У зіркової пари залишились спільні діти, опіку на яких вони ділили через суд. Наразі футболіст має право телефонувати донькам лише в певні години двічі на тиждень. Втім, діти не проявляють особливого бажання спілкуватись із батьком, адже не бачили його з 2017 року.

Надія Навроцька відреагувала на новий жест підтримки росіян від свого колишнього чоловіка
Надія Навроцька відреагувала на новий жест підтримки росіян від свого колишнього чоловіка

За словами Навроцької, нинішня обраниця Анатолія Тимощука Анастасія Клімова запевняє його, що саме мама налаштовує дітей спортсмена проти нього. Саме тому, на думку Надії, її колишній чоловік дозволяє собі не виплачувати аліменти на дітей у повному обсязі та не вітає доньок із днем народження чи іншими святами.

Популярне

Схожі статті

“З малюком все добре”: Ектор Хіменес-Браво доповів, як проходить його батьківство та показав “синочка”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів про поповнення у своїй родині. Знаменитість поділився, як здоров'я в його малюка Бубіка.

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Ольги Сумської, яка не виправдала очікувань українців

Старша донька Ольги Сумської Антоніна має татуся-росіянина Євгена Паперного. За іронією долі чоловік мешкає у Києві, тоді як його кровиночка неначе відчула поклик предків і подалася на Північ.

67-річна Світлана Білоножко розкрила правду про зради свого чоловіка Віталія: “Це ж буває і випадково”

Відома українська співачка Світлана Білоножко вперше заговорила про подружню невірність свого чоловіка Віталія. Зірка розповіла, чому ніколи від нього не йшла.