“Наразі всі “вовчиці” від Винника перебігають до мене”: гуморист Дядя Жора розповів про своє особисте життя

Ну от, нарешті й з'ясувалося, хто ж займе нішу Олега Винника на українській естраді. Кандидатури були різні, та неочікувано в лідери вибився Дядя Жора!

Дядя Жора, він же Вадим Мичковський, продовжує підкорювати українську публіку своїм неперевершеним гумором. А тепер, схоже, він вирішив розширити свій талант і до музичних висот!

Хто б міг подумати, що 49-річний юрист з Хмельницького зможе не тільки смішити, але й співати так, що всі “вовчиці” почали рватися до нього? Ось так, поки Олег Винник вирішив пересидіти важкі часи у Берліні, його прихильниці знайшли новий об’єкт для обожнювання.

Жартами до серця: Дядя Жора і його особисте життя

В інтерв’ю для “Радіо Люкс ФМ”, на запитання журналіста про те, чи залицяються до нього шанувальниці, Дядя Жора не стримався від сміху:

“Ну звісно! Зараз всі “вовчиці” 40+ перебігли від Винника до мене!”

Відчувається, що вміє він не лише влучно жартувати, але й дати поради щодо стосунків. До речі, саме це він зараз робить — пише свою другу книгу в іронічному стилі, де ділиться порадами про те, як чоловікові й жінці жити разом і не з’їсти один одного. Звісно, це не будуть сухі настанови, а веселі спостереження з життя, або, як каже Дядя Жора, : “корисні лайфхаки”. Перша ж його книга вже надрукована — це збірник дуже смішних анекдотів.

Але не думайте, що успіх вплинув на його особисте життя. Вадим уже 23 роки живе з коханою дружиною Наталією, і вони виховують трьох чудових доньок: Уляну, Устину й Аміну. Тож, навіть якщо всі “вовчиці” почали звертати свій погляд на Дядю Жору, серце цього гумориста давно зайняте, і його родина — це справжня фортеця.

Дядя Жора на сцені та у сімейному колі. Скриншот фото з Мережі

Отже, поки Олег Винник бере паузу, Дядя Жора впевнено крокує на сцену, підкорюючи серця “вовчиць” і своєю творчістю, і новими проєктами. І хто знає, можливо, скоро саме під його пісні будуть зізнаватися в коханні всі ті, кому за 40!

Популярне

Схожі статті

Ділюсь своїм черговим рецептом на вечерю: рис та курку не смажу, а тушкую з овочами в одній сковорідці

Існує величезна кількість рецептів, де курку або рис обсмажують на сковороді. Але що, як ви спробуєте приготувати все в одному посуді, тушкуючи замість смаження? 

Хоч раз спробуйте цю смакоту, щоб потім готувати на кожне свято: помідори начинені баклажанами із сиром

Святковий стіл завжди хочеться прикрасити чимось особливим, незвичним і, зрозуміло, смачним. Якщо ви шукаєте нові кулінарні ідеї, то помідори, начинені баклажанами та сиром, – як раз те, що треба!

Дорофєєва пішла до реабілітолога: боїться, що не встоїть на підборах. Міняє образ чи щось зі здоров’ям?

Коли публіка чує ім'я Надя Дорофєєва, одразу уявляються яскраві сценічні образи, енергійні виступи та хіти, які розривають чарти. Але навіть суперзірки мають свої труднощі.