“Я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її”: Камалія озвучила образи на Мохаммада Захура після 20 років шлюбу

Співачка Камалія прожила у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром 20 років. За цей час накопичилося чимало образ щодо благовірного. І в один момент усе закінчилося розлученням.

Камалія певна, що спричинило розлучення зіркової пари необачне рішення Захура звести його нинішню родину й дітей від колишнього шлюбу під одним дахом. Якщо з сином благовірного в українки стосунки були більш-менш нормальними, то з донькою від росіянки жінка так і не змогла порозумітися.

Камалія розповіла “Фокусу”, що донька її чоловіка відчувала стосовно неї ревнощі. Вона не бажала ані знайомитися з татовою дружиною, ані налагоджувати з нею стосунки. Саме тому на початку повномасштабної агресії Захур виїхав з України разом із доньками, адже є громадянином Великобританії.

Камалія пояснила причину розлучення з Захуром

Дружина попервах відмовилася виїжджати. Та коли почула вибухи зовсім близько, а донечки телефонували й плакали, довелося пакувати валізи і їхати до Лондона. Там відразу розпочалися конфлікти з донькою Захура. Одного разу жінки ледь не побилися.Камалія змушена була повернутися до Києва. Арабелла й Мірабелла, приїхавши відвідати маму на зимові канікули у грудні 2022 року, сповістили, що донька Захура має намір обрізати їм волосся.

Камалія пояснила причину розлучення з Захуром

Маму дітей страшенно обурило, що подібні рішення приймаються без її участі. Та коли почала скаржитися благовірному, той різко відрізав:

“А що ти хочеш? Ти хочеш, щоб я кинув свою дочку? Тоді я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її”.

Образа українки була настільки сильною, що вона навіть вирішила піти на фронт. Але головнокомандувач Валерій Залужний відмовив Камалію від цього. Відтоді зірка вирішила розлучитися з Захуром.

Популярне

Схожі статті

Рекордсмени за кількістю шлюбів: Ірина Білик, Віктор Павлік та інші зірки, які регулярно ходять в РАЦС

Всі мріють про один щасливий шлюб на все життя, та не у всіх так виходить. Ірина Білик, Віктор Павлік та інші українські зірки стали справжніми рекордсменами за кількостю шлюбів.

На кожен день замість “Шуби”. Салат з буряка лише з трьох інгредієнтів: дуже просто і дуже смачно – рецепт

Зі звичайного буряка і ще двох простих інгредієнтів можна приготувати дуже смачний салат, який сподобається кожному. Рецепт швидкий, простий і бюджетний.

Беру по 2 картоплини та кабачки та готую трубочки: сніданок настільки ситний, що м’ясо не знадобиться

З найпростіших продуктів можна приготувати шикарний сніданок як на смак, так і на вигляд. Кабачково-картопляні трубочки, начинені плавленим сиром, нікого не залишать байдужими.