Камалія розповіла, які пластичні операції зробила і що планує ще в собі змінити: “Компліменти говорять”

Українська співачка Камалія не приховує, що робила пластику. Співачка запевняє, що зараз їй все подобається у власній зовнішності і вона отримує купу компліментів, як від чоловіків, так і від жінок.

Пластичні операції – зараз настільки поширена процедура, що її роблять не лише багаті та знамениті люди, а й звичайні українці. Так, за кілька тисяч доларів пластичний хірург зробить ідеальний ніс, збільшить бюст, або виправить будь-яку особливість, яка не подобається пацієнту.

Серед зірок українського шоу-бізнесу практично немає тих, хто не звертався за послугами до пластичного хірурга. Співачка Камалія не стала виключенням. Так, в недавньому інтерв’ю виданню “Фокус” артистка розповіла про всі операції з вдосконалення зовнішності, які вона зробила.

Камалія нарешті зізналась, чи робила якісь процедури для того, аби змінити свою зовнішність
Камалія розповіла, які пластичні операції зробила

За словами співачки вона робила лише одну операцію – ринопластику. При цьому Камалія запевняє, що змінювала форму носа, бо це було необхідно. Співачка пригадала, що коли її донькам було 2 місяці, одного разу вона знепритомніла і впала бровою і носом на кут дивана. Тоді Камалії зашивали рану над оком і робили операцію на носі. Пізніше довелося робити ще одну пластичну операцію на носі, щоб повернути йому гарну форму.

При цьому Камалія зізнається, що їй подобався її природній ніс і якби не та травма, вона його б ніколи не змінювала.

Камалія розповіла про збільшення губ
Камалія розповіла, які пластичні операції зробила

А от, що співачка хотіла б у собі змінити – це бюст. Камалія зізнається, що хотіла б зробити мамопластику, та по медичним показам їй не можна робити операцію на бюсті. Чотири роки назад співачка перенесла онкологічне захворювання молочних залоз. Саме тому їй зараз протипоказані будь-які операції.

При цьому співачка запевняє, що повністю задоволена своєю зовнішністю і регулярно чує компліменти у свій бік від чоловіків, та від жінок.

Популярне

Схожі статті

Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко виходить заміж за співака: він молодший, і не схожий на Сморигіна

Акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розсекретила, за кого виходить заміж. Попри чутки обранцем виявився не Євген Сморигін. Але ж з ким Вікторія збирається звʼязати життя?

Оксана Єжи-Янівна Пахльовська: що відомо про єдину дочку легенди української поезії Ліни Костенко від поляка

Оксана Єжи-Янівна Пахльовська – єдина дочка легенди української поезії Ліни Костенко. Чим сьогодні займається та чи вдалося їй зробити карʼєру на тлі відомої мами?

Шестеро дітей Андрія Доманського: здогадаєтесь, хто серед них – прийомний? Всиновив дитину дружини

Відомий український ведучий найбільше прославився стосунками з Лідією Таран. Втім, зірка "ТСН" була далеко не єдиною обраницею знаменитого чоловіка.