Син Діми Коляденка виявився не холостяком: 31-річний Філ одружений 3 роки. Чому приховує обраницю?

Нещодавно Діма Коляденко розповідав, що серце його сина Філа невільне. Тепер і сам музикант зізнався, що має пару. До того ж з'ясувалося, що весілля закохані відгуляли ще 3 роки тому.

Ми гадали, що приховувати стосунки роками й не розповідати про одруження здатен лише Позитив, який мовчав про Юлію Сахневич майже 3,5 роки. Але тепер у репера з’явився послідовник.

Син Дмитра Коляденка Філ у свій 31 рік виявився одруженим, хоча до цього ніколи й ніде не світив свою обраницю. А от для Маші Єфросиніної музикант зробив виключення й зізнався, що став на весільний рушник ще 3 роки тому.

Філ Коляденко одружився 3 роки тому

Раніше Філіп Коляденко співав у гурті Kadnay, та згодом вирішив вийти з тіні свого товариша Дмитра й створив власний проєкт Phil it. Навіть устиг зробити дует з Вірою Брежнєвою.

Натомість особисте життя знаменитого чоловіка для фанів залишалося під суворим табу. Ні, ми знали, що раніше у Коляденка-молодшого траплялися романи з Раміною Есхакзай, Tayanna. Часта співпраця з Roxolana теж призвела до появи чуток про романтичні стосунки між зірками. Та дівчина, начебто, виявилася заміжньою.

Батьки Коляденки схвалили вибір сина Філіпа

Тепер же Філ вніс ясність у своє особисте життя. Мовляв, давно одружений з перукаркою, яка приводить до ладу волосся зірок на знімальних майданчиках. Та показати світлину обраниці так і не наважився.

Разом вони вже чимало часу – два ковіди, всю війну. Побралися близько 3 років тому. Філ певен у своєму виборі партнерки по життю, бо саме цю людину бачить із собою поряд надалі.

Коли розповів своїм зірковим батькам – Олені та Дмитру Коляденкам – про намір одружитися, ті поцікавилися, наскільки він впевнений у своєму коханні та актуальності рішення побратися. Як бачимо, Філ допоки не пошкодував про свій вибір.

Популярне

Схожі статті

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років