“Люблю, як вперше”: Тіна Кароль розповіла, про що мріяв її чоловік Євген Огір і яку традицію вона заборонила

Напевно всі знають прекрасну та водночас сумну історію кохання зіркової співачки, улюблениці мільйонів — Тіни Кароль. Як вона береже пам'ять про свого чоловіка, як здійснює його мрії, розповімо тут.

“Люблю, як вперше. І за кохання твоє я віддала б усе на світі, любий мій. Я з тобою. Кожна мить на землі веде до тебе…”

Такі слова є в пісні Кароль, які розривають душу всім, хто пережив втрату коханого чоловіка.

Мрію Євгена втілює у життя

Співачці, як тепер відомо, не займати мужності, тому вона відверто розповідає про свої думки та почуття. В одному з інтерв’ю Тіна сказала, що Євген мріяв про те, щоб вона ніколи не зупинялась і не падала духом, не сумувала. Зараз в цих його словах вона черпає силу. Це побажання всі роки живе в її серці. Вона вирішила, що її та коханого фізично, як раніше, поєднують обручки, тому Тіна їх свято береже. А ще каже:

“Я подумала, що краще ніж стояти у могили та плакати, буду йти вперед”

Традиція, яку вона заборонила

Після смерті Євгена Тіна взяла на себе обітницю не дозволяти горю зруйнувати її життя. Вона навіть ввела нову для себе традицію, відмовившись від тієї, яка викликає у багатьох гіркий спогад.

“Я заборонила приказку: “не можна цокатися келихами, коли п’єш за того, кого немає”, бо його душа, вона є живою”, — каже Тіна.

Для неї Євген продовжує жити в серці, і тому він завжди поруч, підтримуючи кожен день.

Тіна Кароль розповіла, про що мріяв її чоловік і яку традицію вона заборонила. Скриншот фото з мережі

Кароль говорить, що навіть якщо в майбутньому вона знову вийде заміж, її самотність завжди залишатиметься з нею. Тож, коли жінку оточують плітки про можливі романи чи інсинуації щодо її особистого життя, Тіна залишається вірною своєму почуттю. Вона не дозволяє жодним обставинам або чуткам зруйнувати те, що було й залишається важливим для неї. Поп-діва продовжує свій творчий і життєвий шлях, несучи в собі ту любов і підтримку, яку їй подарував її чоловік, і яку вона береже до сьогодні.

Популярне

Схожі статті

Правду кажуть – “Вік живи і вік навчайся”: я й не знала, що для пухкого тіста треба вичавити в окріп майонез

Мало хто знає, але пишні пиріжки можна приготувати без дріжджів, використовуючи зовсім неочікуваний інгредієнт — майонез. Виявляється, що він у поєднанні з окропом творить справжні кулінарні дива!

“Життя змінилося у класну сторону”: Віталій Козловський розповів про стосунки з дружиною після появи малюка

Сім місяців тому у популярного співака Віталія Козловського народився син Оскар. Про те, як малюк змінив життя та погляди батька на світ, чоловік розповів у короткому інтерв'ю.

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.