“Життя змінилося у класну сторону”: Віталій Козловський розповів про стосунки з дружиною після появи малюка

Сім місяців тому у популярного співака Віталія Козловського народився син Оскар. Про те, як малюк змінив життя та погляди батька на світ, чоловік розповів у короткому інтерв'ю.

Віталій Козловський — артист, якого раніше вважали легковажним і непристосованим до серйозних стосунків. Його ім’я неодноразово фігурувало у яскравих романах і емоційних перипетіях. Проте за останні два роки він кардинально змінив свою репутацію та довів, що здатен на відповідальні вчинки.

Спочатку він вирішив піти на фронт, щоб захищати Україну під час війни, а потім одружився. Знаменним моментом у його житті стала поява сина Оскара, яка не тільки змінила його особисте життя, але й вплинула на стосунки з дружиною. В інтерв’ю для “РадіоЛюкс ФМ” Козловський поділився своїми емоціями та тим, як народження малюка перевернуло його світогляд.

Віталій Козловський розповів про стосунки з дружиною після появи малюка. Скриншот фото з Мережі

Життя, яке набуло нового сенсу

З появою сина Оскара, Віталій відчув себе зовсім по-іншому. Він зізнався, що бути батьком — це зовсім новий досвід, який не порівняти ні з чим іншим.

“Життя змінилося. Змінилося у класну сторону. Для мене син сьогодні – це як маяк. Він дає мені таку наснагу і впевненість, бажання і жагу до життя, що я дуже щасливий, що в моєму житті нарешті є ось такий маленький чоловічок, заради якого я готовий на все”, — відверто розповідає співак.

Зміцнення стосунків з дружиною

Козловський також підкреслив, що поява сина зробила їхні стосунки з дружиною більш зрілими та глибокими, тому що вони разом переживають нові етапи життя і навчаються бути не лише парою, але й батьками. На питання, як вони розподіляють батьківські обов’язки, Козловський сказав, що його дружині треба за життя поставити пам’ятник, бо дитина та мати — це щось невіддільне.

Трансформація від легковажності до відповідальності

Отже, якщо раніше Віталія вважали тим, хто не здатен до стабільності, то тепер він демонструє зовсім інший підхід до життя. Батьківство змінило його погляди на майбутнє та внесло до його буднів нові пріоритети.

Популярне

Схожі статті

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років