facebook

Ассоль, якій вже 30, розповіла про своє розлучення з чоловіком бізнес-аналітиком: “Дуже боляче”

Співачка Ассоль, яка зараз виступає під псевдонім SWOIIA, вперше розповіла про розставання з чоловіком, з яким 5 років перебувала у шлюбі. За словами співачки, саме вона стала ініціаторкою розриву.

Катерина Гуменюк – відома українська співачка, яка багато років виступала на сцені під псевдонімом Ассоль. У 2020 році після певної перерви у творчості артистка повернулася на сцену під новим псевдонімом SWOIIA.

На днях Катерина дала перше за довгий час інтерв’ю телеведучому Олексію Суханову, де розповіла про своє особисте життя. Так, співачка зізналася, що переживає кризу у стосунках зі своїм чоловіком. З бізнес-аналітиком Артемом Тараненком Ассоль перебуває у стосунках 7 років, з них – 5 у шлюбі. За словами співачки, саме вона стала ініціаторкою розриву, адже відчула, що вони втратили зв’язок.

Але іноді так трапляється й ми втратили зв’язок, на жаль

, – розповіла співачка.

Ассоль розповіла про розлучення з чоловіком, з яким була 7 років
Ассоль розповіла про розлучення з чоловіком, з яким була 7 років

Катерина зізналася, що їй дуже важко дається розрив з чоловіком, адже вона мріяла про один шлюб на все життя.

Цікаво, що за 5 років шлюбу 30-річна Ассоль не стала мамою. Дівчина не приховує, що наразі не хоче дітей. За словами співачки, у неї є багато цілей та мрій, а материнство в плани поки що не входить.

Я всередині ще не дозріла

, – зізналася Катерина.

Також дівчина не стала приховувати, що відчуває певний тиск від суспільства та своїх батьків, щодо материнства. Та Катерина вважає, що народити дитину лише через тиск суспільства – дуже егоїстично.

Ассоль розповіла про розлучення з чоловіком, з яким була 7 років
Ассоль розповіла про розлучення з чоловіком, з яким була 7 років

Нагадаємо, Катерина Гуменюк (Ассоль, SWOIIA) – співачка, пік популярності якої припав на 2000-й рік. З 2010 по 2020 роки артистка всіляко намагалася повернутися на українську сцену, та їй це не дуже вдавалося. Так, у 2012 році співачка взяла участь у кастингу третього сезону талант-шоу “X-Фактор”. Тоді дівчина отримала 4 “так” від суддей, але вилетіла з шоу вже після першого прямого ефіру.

У 2016 році Катерина взяла участь у “Голосі країни”, але також вилетіла на пів шляху до фіналу.

Популярне

Схожі статті

Хто чоловік акторки “Дизель шоу” Яни Глущенко: як виглядає, чим займається, скільки вони разом – Фото

Ми звикли бачити акторку "Дизель шоу" поряд із Яною Глущенко Євгена Сморигіна чи Олександра Бережка. Натомість заміж знаменитість вийшла за зовсім іншого учасника проєкту.

Весь в татуюваннях, на 9 років молодший: Леся Нікітюк розкрила імʼя обличчя обранця, якого тримала у секреті

Популярна телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала публікою появою чоловіка в своєму житті. Хто цей загадковий кавалер, який зміг підкорити серце найвідомішої блондинки?

“Марічка та “істеричка” добре римуються”: Марічка Падалко вперше розповіла, як била вдома посуд від ревнощів

Українська телеведуча Марічка Падалко нещодавно дала відверте інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк, де поділилася своїми особистими переживаннями стосовно стосунків з чоловіком.