facebook

Мрія на 2 млн доларів: розлучена з мільярдером 47-річна Камалія не полишає думки, що можна купити будь-що

За 20 років подружнього життя з мільярдером Камалія настільки розбестилася в матеріальному плані, що мрії зірки тепер сягають мільйонів доларів, а саме 2 млн. Про що мріє співачка?

Під час “Музичної платформи” Наталія Тур поспілкувалася з Камалією, яка вбралася у весільну сукню, чорні рукавички та чорну ж троянду. Говорили про теперішній час та майбутнє.

Зокрема, колишня дружина мільярдера відкрила свою заповітну мрію. Зо 2 десятиліття Камалія розмірковує над відкриттям власної кінної школи. Знаменитість і сама залюблена в коней, і її донечки залюбки беруть участь у кінних змаганнях. Тому найкращим вкладенням грошей зірка вбачає саме цю галузь.

Камалія має доволі амбітну мрію на 2 млн доларів

Нині артистка більше займається творчістю. Вважає, що до своєї мрії повернеться відразу по завершенні війни. Зірка навіть писала роботу “Менеджмент кінного спорту”, тож точно знає, що на втілення цієї ідеї в життя потрібно 2 млн доларів.

Камалія має доволі амбітну мрію на 2 млн доларів

На ці гроші вийде створити не супер-супер, але доволі пристойну компактну кінну школу. Це буде доволі гарний заклад. Камалія сподівається, що рано чи пізно він у неї обов’язково з’явиться.

Камалія має доволі амбітну мрію на 2 млн доларів

Журналістка також поцікавилася, у скільки матусі обходяться її донечки-двійнятка. Арабелла та Мірабелла нині мешкають із татом у Великобританії. На навчання у школі витрачається щороку 68 тис. доларів.

Окремо доводиться витрачатися на різні вподобання сестричок. Дівчатка займаються кінним спортом, а ще навчаються акторської майстерності у школі творчості. Тато не шкодує грошей на подорожі для доньок, одягає й годує. Тож у цілому виходить доволі кругленька сума.

Популярне

Схожі статті

“Кохай, рибо, кохай!”: розлучений 30-річний Григорій Бакланов заговорив про любов – усе так романтично

Розлучений Григорій Бакланов, схоже, не збирається сумувати наодинці, а читає прихильницям вірші Сергія Жадана "Любов варта всього". Чи зайняте серце самого актора?

Готую смачнючий сметанник всього з 3 інгредієнтів: без духовки та інших клопотів – чоловік обожнює смаколик

Смачний торт можна приготувати, навіть не вмикаючи духовки. При цьому вам потрібні будуть лише 3 інгредієнти – борошно, сметана й цукор. Такий сметанник стане улюбленими солодощами в родині.

“Спочатку подумала, що це Емінем”: 34-річного Тараса Цимбалюка не впізнати – кардинально змінив імідж

Свіжа світлина Тараса Цимбалюка в мережі вразила не лише фанів актора, але й колег. Зокрема, Ольга Сумська настільки захопилася новим іміджем мачо, що дійшло до ненормативної лексики.