facebook

“Неможливо встояти перед чарами”: Злата Огнєвіч розповіла, що відчувала до Андрія Хливнюка, коли писали дует

Нині Златі Огнєвіч активно приписують стосунки з одруженим Максом Бородіним. Натомість сама зірка не проти випити кави з Андрієм Хливнюком, згадуючи їхні старі стосунки.

Колись ходили чутки про роман між Златою Огнєвіч та лідером гурту “Бумбокс” Андрієм Хливнюком. Внести ясність у це питання у співачки попросила Наталка Тур. На що зірка розповіла, що вважає музиканта дуже талановитим та харизматичним.

Злата Огнєвіч пригадала Андрія Хливнюка

Огнєвіч зізналася, що вони з Андрієм давно не спілкувалися. Вона б воліла зустрітися з чоловіком у затишній атмосфері, попити кави та поспілкуватися наживо, а не через Телеграм:

“Просто спитати, як у нього зараз на душі, на серці. Бо пройшло багато часу з нашої останньої зустрічі”.

Артистка певна, що її колега по співочому цеху змінився з моменту їхньої останньої зустрічі. Злата вважає Хливнюка непростою людиною, втім, як і будь-яку творчу особистість. Натомість:

“Я дуже щаслива, що наша зустріч принесла таку пісню як “Ти обіцяв”.

Злата Огнєвіч пригадала Андрія Хливнюка

Зірка вважає, цей трек якимось дивом. Вона написала музику, а Хливнюк – вірші. Злата зізналася, що тоді Андрій їй дуже сильно подобався:

“Неможливо встояти перед чарами чоловіка, який глибокий, розумний, талановитий, харизматичний”.

Схоже, дівчина шкодує, що між ними виник виключно творчий союз і нічого особистого. Натомість вона радіє, що народилася така чудова пісня. Огнєвіч відзначила, що врешті вона не планувала романтичних стосунків із музикантом, а він і не пропонував.

Злата таки сподівається, що вони з Андрієм зустрінуться ще раз і поспілкуються на творчі теми. Хоча на появу нової спільної пісні знаменитість особливо не розраховує:

“Я думаю, що це неможливо, бо такі зустрічі, вони трапляються тільки раз в житті”.

Популярне

Схожі статті

“Заміж ідеш чи так?”: Оля Полякова не пройшла повз щастя Лесі Нікітюк та залишила уїдливий коментар

Леся Нікітюк нещодавно привідкрила таємничу завісу та познайомила шанувальників зі своїм обранцем. Проте навіть деякі колеги не змогли пройти повз, щоб не залишити уїдливий коментар.

Ці з породи котів не хоче тримати вдома навіть ветеринар: у мене такий, і як його можна не любити?

Домашні улюбленці стали невід'ємною частиною життя багатьох людей і часто вибір падає на кішок. Проте не всі породи котів однаково підходять для утримання вдома.

“Ви неправильно готуєте булгур!”: потрібно з м’ясним фаршем – чоловік просить таку вечерю 3 дні на тиждень

Цю смакоту можна готувати хоч щодня – ніколи не набридне. Булгур із м'ясним фаршем смажиться просто на сковорідці, тож зайвого посуду мити не доведеться. Вечеря пройде на ура!