facebook

Полякова розповіла про кризу у стосунках з чоловіком і зізналась, чому вони ще разом: “Тримає нерухомість”

Оля Полякова в цьому році святкує 20-ту річницю шлюбу зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Та зірка зізнається, що на даний момент переживає кризу у стосунках з обранцем.

Відома українська співачка Оля Полякова знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським вже 20 років. Вони мають двох спільних дітей і багато спільного майна. Співачка ніколи не говорила про те, що її шлюб взірцевий. Навпаки, Оля зізнається, що вони з Вадимом мають різні характери і у їхньому шлюбі завжди були сварки та непорозуміння.

Оля Полякова зі своїм коханим чоловіком
Оля Полякова розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Нещодавно Полякова дала інтерв’ю Маші Єфросиніній, в якому зізналася, що зараз переживає кризу у стосунках з Вадимом. Так, за словами Олі, негаразди почалися після початку повномасштабної війни. Тоді якийсь час вони жили окремо: Вадим залишився в Україні, а Оля з дітьми виїхала за кордон. Відстань погано вплинула на їхні стосунки і згодом їм довелося заново “звикати один до одного”. Другий етап кризи трапився через те, що сама Оля почала переживати власну кризу середнього віку і це погано вплинуло на її стосунки з чоловіком.

Вона була пов’язана спочатку з війною, потім – з моєю особистою кризою, коли ти підводиш лінію й думаєш, що я хочу тепер.

, – зізналася Полякова.

Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком
Оля Полякова розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

При цьому співачка не приховує, що наразі ще не розібралася в собі і не зрозуміла, як хоче жити в майбутньому. Та Оля зізнається, що думки про розлучення з Вадимом її лякають, адже вона не знає, як жити без нього.

Відповідаючи на питання, що тримає її шлюб з Буряковським, Полякова віджартувалася, що це нерухомість.

І хоча вона подала це як жарт, Оля вже неодноразово говорила, що не хоче розлучатися з чоловіком, адже їм доведеться ділити спільно нажите майно, якого за 20 років шлюбу не мало. Про це співачка говорила у Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”.

Популярне

Схожі статті

Фітнес-тренер поділився рецептом корисного брауні без цукру та глютену: їм солодке та худну на очах

Якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, а солодкого хочеться, рецепт корисного брауні без цукру та глютену допоможе вам не порушувати дієту, але скуштувати смачненького.

Як виглядає син Олега Винника і Таюне: побачила це фото і одразу зрозуміла – це нащадок повелителя вовчиць

Відомий український співак Олег Винник – загадкова особистість, якщо мова йде про його особисте життя та родину. Втім, приховати правду про сина знаменитості не вдалось.

Часу обмаль, а родину нагодувати потрібно? Піца на сковорідці за 10 хвилин: просто, смачно та без клопот

Коли часу обмаль, а потрібно приготувати смачний перекус для родини, або вечерю, у нагоді стане рецепт швидкої піци на сковорідці. Уявіть, 10 хвилин і ароматна піца вже на вашому столі.