facebook

“Я за те, щоб міміка була від природи”: дружина Тараса Тополі розповіла всю правду про пластичні операції

Олена Тополя у 38 років виглядає ідеально. Колишня Alyosha клянеться-божиться, що не залучала пластичні операції для розгладжування зморшок. Яким же чином тоді доглядає за обличчям?

Дружина Тараса Тополі чесно розповіла, як доглядає за собою, адже 38 років – не 18, тож потрібно боротися за привабливість. Олена завірила Tabloid, що ніколи не вдавалася до пластичних операцій.

Чи робила пластику Олена Тополя

Лише один раз спробувала зробити уколи краси в чоло, щоб розпрямити зморшки. Згодом про це дуже сильно пошкодувала. По-перше, ледве витримала подібну болючу процедуру. По-друге, обличчя стало неначе кам’яним:

“Я собі дуже не подобалася. Я за те, щоб м’язи працювали, й міміка була така, яка вона є від природи”.

Alyosha припускає, що, можливо, втрапила в руки не дуже досвідченої майстрині. Але більше подібним займатися не збирається. Не виключає, що колись доведеться вдатися до пластики. Але, можливо, років через 10.

Чи робила пластику Олена Тополя

Допоки рятується, косметикою, кремами, масками. Коли буває у Львові, обов’язково відвідує салон Наталки Карпи. Лише там роблять “вогонь і лід” для обличчя, що дуже стимулює шкіру.

У Києві Тополя частенько відвідує на Оболоні масажні процедури. Жодних хімічних речовин у догляді за тілом співачка не визнає. Щоранку миє обличчя прохолодною водою з милом.

Косметична наука весь час розвивається. Відкриваються нові методики омолодження. Тож кожен має обрати для себе те, що йому найбільше підходить. Щоб мати гарний вигляд, на думку Олени, потрібно найперше знайти гармонію з собою. Психологічний аспект дуже важливий.

Не треба зациклюватися на зовнішності. Також Тополя радить усім їсти те, що хочеться, та вдягатися у те, що подобається. І, звісно ж, приділяти увагу своєму тілу. Самодисципліна дозволила зірці швидко повернутися до колишніх форм після пологів, а їх у житті Олени було аж троє.

Популярне

Схожі статті

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Донька Кузьми Скрябіна Барбара активно веде соцмережі. Розповідає не лише про косметичні процедури, але й про особисте життя. Зокрема, як відвідали з чоловіком Дубаї.

Хрускіт та “соковитий” сік. Навчилася у бабусі, як приготувати вдома справжній чебурек з бульбашками

Хрумке, але ніжне тісто з бульбашками і неймовірно соковита начинка – такими виходять чебуреки за цим рецептом. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане вашим улюбленим.

Чи шкідливо покривати нігті гель-лаком: розбір компонентів у популярних складниках для манікюру

Сьогодні манікюр є одним із головних етапів у ідеальному жіночому образі. Але чи так безпечно робити манікюр, як ми думаємо? Чи існує шкода від матеріалів, які ми наносимо на свої нігті?