facebook

Тарас Тополя зізнався, що у шлюбі з Alyosha висловлює свої найбільш сороміцькі бажання: “Це необхідно”

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя ніколи не приховує, що кохає свою дружину Олену й може говорити про наособистіші речі. Але при цьому вважає кохання важкою роботою.

Тарас Тополя розповів Аліні Шаманській, що до одруження в нього були стосунки з іншими дівчатами – у школі й пізніше. Були присутні пристрасть, романтика, але це не можна назвати любов’ю:

“Кохання у мене з дружиною. Це серйозна, виважена й довга історія”.

Тарас Тополя розповів про кохання з дружиною

Тарас запевнив, що жодній дівчині не вдавалося розбити його серце, щоб потім він страждав і писав ліричні пісні. Так, щоб написати сумну композицію, автор може перебувати в “глибокому депресняку”, але стан усе одно має бути контрольований:

“У нас з Оленою насичене се**уальне життя. Це дуже важливо”.

Тополя не приховує, що вони з коханою можуть виконувати будь-які сороміцькі бажання одне одного. Навіть обіцяв пізніше розповісти про це детально. На думку музиканта, це їх неабияк зближує.

Тарас Тополя розповів про кохання з дружиною

Ще коли був підлітком Тарас почув від мами, що в ліжку має бути щирим і відвертим. Так і дотримується цієї настанови. І якщо бувають якісь періоди, що йому не хочеться близькості, Олена розуміє – він її не розлюбив, просто якийсь важкий момент чи гормональний збій. Вона теж може колись не хотіти, і чоловік сприймає це абсолютно нормально.

З іншого боку, якщо у пари немає потягу й се**уального магніту, то важко триматися чисто на платонічних стосунках. У таких випадках сім’я може й розпастися. Олена з Тарасом пережили довгу розлуку, коли жінка з дітьми перебувала в Америці.

Звісно, тоді доводилося обходитися без кохання. Тож обходилися, надсилаючи одне одному відеопривітання, які допомагали зняти напругу. Але коли вони поряд, довгих пауз без кохання в них не буває.

Популярне

Схожі статті

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.