facebook

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Чемпіон світу з боксу, для багатьох він уособлює мужність, твердість і витримку. І, як справжній боєць, Володимир звик тримати удари долі всередині, залишаючи свої переживання за щільно зачиненими дверима.

Легка розмова про радість, важка – про біль

В інтерв’ю Володимир Кличко завжди говорить про успіхи, перемоги, спогади з дитинства та про брата Віталія, з яким його пов’язує нерозривний зв’язок. Але коли питання торкаються болісних моментів, він стає значно стриманішим. Одним зі складних етапів його життя стали стосунки з американською актрисою Гайден Панеттьєрі. Їхній роман був яскравим та стрімким, але закінчився раптово. І хоча колишні закохані мають спільну доньку Каю-Євдокію, Володимир обирає триматися осторонь від її матері.

Володимир і Гайден Панеттьєрі познайомилися на початку 2010-х років. Їхні стосунки, попри різницю у віці та культурі, розвивалися швидко. У 2014 році у них народилася донька Кая-Євдокія, і здавалося, що це лише зміцнить їхній союз.

Володимир Кличко не хоче говорити про матір своєї доньки. Скриншот фото з Мережі

Але життя склалося інакше. Після розставання Володимир зосередився на вихованні доньки, але про стосунки з Гайден намагається не згадувати.

Братська любов

Володимир та Віталій Кличко – це два боксерські велети, які стали символами української сили та єдності. “Я знайомий з ним усі мої 48 років, бо Віталій старший брат. Він завжди був біля мене, як скеля”, – каже Володимир у своїх інтерв’ю.

Володимир та Віталій Кличко. Скриншот фото з Мережі

Він розповідає, що може подзвонити братові будь-якої миті, знаючи, що той знайде для нього час. Однак, розуміння і повага до братових обов’язків, як мера Києва, робить Володимира стриманим. Він чудово усвідомлює, наскільки Віталій зайнятий важливими справами для країни, і тому намагається не турбувати його зайвий раз, залишаючи такі розмови для дійсно важливих нагод. Віталій знає про це.

Популярне

Схожі статті

Зробімо зефір з гарбуза! Здивовані? А що вже буде, як спробуєте: смакота та й годі, проте цукру — мінімум

Жовтень. Гарбузи достигають на городі. А чи пробували ви коли-небудь зробити зефір із гарбуза? Якщо ні, то дарма. Обов'язково виправте цю ситуацію!

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.