facebook

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли обоє вже мали дітей. У дружини “неМагелана” є донька Уляна, якій уже 25 років. Дівчина абсолютно самостійна, має свого обранця й мешкає окремо від маминої сім’ї.

Арсен Мірзоян розповів, як ставиться до зятя

Журналістка “Люкс ФМ” Наталія Тур поцікавилася в Арсена, чи знайомий він з зятем своєї дружини. На що Мірзоян відказав таке:

“Ми нечасто спілкуємося, бо Уляна вже від’єдналася. Вона вже з хлопцем живе. Ми бачилися кілька разів з ним”.

На запитання, чи Арсен не проти вибору Уляни, знаменитий чоловік, посміхаючись, відказав:

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”

Тоня Матвієнко народила Уляну дуже рано. Молодій матусі тоді було всього 17 років. Тож старшій доньці співачки зараз уже 25 років. На відміну від бабусі та мами, дівчина не стала співачкою, обравши собі іншу професію.

Антоніна Матвієнко зі старшою донькою Уляною

Уляна є продюсеркою та режисеркою. Дівчина продюсує YouTube-канал про кулінарію. Оскільки старша донька Тоні вибралася з будинку й мешкає зі своїм коханим окремо, тато співачки Петро Гончар повернувся додому. Раніше через сварки з дружиною Ніною Матвієнко він з’їхав на дачу.

З першим чоловіком Тоню Матвієнко познайомив однокласник. Він сам був закоханий у дівчину, але боявся про це сказати. Серце ж юнки обрало тоді його товариша. На той момент доньці Ніни Митрофанівни було всього 16 років, а молодику аж 23.

Антоніна вірила, що проживе у щасливому шлюбі все своє життя, але так не сталося. Проблеми почалися відразу після народження доньки Уляни. Щоправда, розлучилися вони не відразу, а за 10 років.

Популярне

Схожі статті

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.