facebook

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

Тімур та Інна Мірошниченко – зіркове подружжя, за яким зараз спостерігають тисячі прихильників. За останні 2 роки вони усиновили двох дітей, маючи при цьому двох власних. Та виявляється, що подружжя могли б бути батьками для п’ятьох. У 2017 році подружжя втратили свого первістка на ранніх термінах вагітності. Про це Тімур Мірошниченко розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну на Ютуб-каналі “Слава+”. Телеведучий зізнався, що йому було складно з цим справитися, втім, він розумів, що має підтримувати дружину, адже їй ще складніше.

Дружина Мірошниченка розповіла, про що мріє всиновлена донька
Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Крім того, чоловік розповів, що його дружині ставили діагноз безпліддя і говорили, що вона ніколи не зможе мати дітей. Та, незважаючи на всі діагнози, Інна народила двох здорових і чудових дітей.

Після першого викидня Тімур зізнається, що було страшно планувати другу вагітність. Коли Інна завагітніла вдруге, то тривожність не покидала їх всі 9 місяців.

 Коли Мією Інна була вагітна, то легкий нервовий стан був завжди

, – розповів Тімур.

Незважаючи на першу невдалу вагітність, зараз Тімур та Інна Мірошниченко – багатодітні батьки. Подружжя мають власних сина та доньку, а за останні 2 роки вони усиновили двох дітей.

Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини
Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

У 2023 році Мірошниченки стали батьками для 2-річного хлопчика, якого назвали Марселем. Хлопчик народився недоношеним, з великою кількістю хвороб, через що його і залишила в дитячому будинку біологічна мама. Зараз Тімур та Інна Мірошниченко активно лікують хлопчика і роблять все, аби в нього було повноцінне життя.

В липні 2024 року Мірошниченки стали батьками для прийомної доньки Ангеліни, якій нещодавно виповнилось 9 років. Дівчинка також має деякі проблеми зі здоров’ям і відстає в розвитку від однолітків. Та зіркові батьки докладають максимум зусиль, щоб надолужити втрачене.

Популярне

Схожі статті

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.