Таюне за бортом: Олег Винник чесно зізнався, з ким провів карантин

Олег Винник розговорився і зізнався журналістам, чому не любить каву, що нового купив для будинку, як став донором і найголовніше - з ким провів період самоізоляції.

Кумир більшості українських жінок Олег Винник відповів на питання журналістів телеканалу Україна в ранковій передачі “Кава з перцем “.

Він призначив зустріч в своєму улюбленому кафе неподалік від його будинку. Насамперед зізнався, що каву він не любить – йому все одно, пив він її чи не пив, ніякої бадьорості напій йому не дає. І додав, що під час його роботи в Німеччині пив дуже багато кави і швидше за все просто переситився нею. Хоча, за його словами, якраз днями купив нову кавоварку.

Нове фото Олега Винника

Артист поскаржився на безсоння, каже, що погано спить і з кавою, і без кави.

Журналісти його запитали, куди він пропав останнім часом. Олег здивувався – він не пропадав взагалі – карантин же був, сидів удома на самоізоляції. Це був найтриваліший відпочинок за багато років.

І звичайно, наступним було питання: а з ким він провів цю саму самоізоляцію?

На що Олег хитренько посміхнувся і сказав – з справжнім мачо!

Виявилося, що мова йде про вихованця Олега – рудого висловухого кота з незвичайною кличкою Мауці.

Олег Винник зі своїм котом Мауці
Цитата Олега Винника про свого кота

А ще поділився, що написав багато нових пісень, зараз вони будуть запущені в роботу з командою і скоро можна чекати прем’єри.

Також артист взяв участь в відкритті Центру крові Biopharma «Черкаси-Плазма». Він був одним із спонсорів будівництва, а також сам особисто поділився своєю кров’ю для тих, кому це життєво необхідно.

Олег Винник став донором крові