І цьому біс в ребро: 59-річний Юрій Гальцев знайшов собі молодицю і навіть вже народив дитину – Олена Степаненко була в трансі

Епідемія в російському шоу-бізі під назвою "А я одружуся на молодій " триває. Публіка з великим подивом дізналася, що у відомого гумориста не тільки нова дружина, але вже і маленька дитина

Олена Степаненко, як відомо, після скандального відходу Євгена Петросяна до молодої дружини, сильно не нудьгує. Вона відсудила у чоловіка-зрадника майже 80% з їх півторамільярдного спільно нажитого майна і створила свою ТВ-передачу – Шоу Олени Степаненко. У ньому вона з іскрометним гумором вивідує у зіркових гостей їхні секрети, таємниці і плани на майбутнє.

Олена Степаненко і Юрій Гальцев
Олена Степаненко і Юрій Гальцев

Черговим учасником Шоу Степаненко став відомий російський гуморист Юрій Гальцев. І ось, крім смішків і пересмішків, раптом Юрій видав дуже цікаву інформацію.

Олена з посмішкою запитала, що ходять чутки, ніби Гальцев пішов по стопах її непутящого чоловіка і теж знайшов собі молодицю. На це Гальцев дуже серйозно відповів, що це не чутки, а правда – у нього молода дружина, більш того, в кінці минулого року у них народилася дитина!

Юрій Гальцев і Марія Насирова
Юрій Гальцев і Марія Насирова

У Степаненко очі на лоб полізли – почуте явно було для неї несподіванкою. Гальцев сказав, що його кохана – Марія Насирова, його учениця і колега по шоу.

Їй всього 27 років, вона часто з Гальцевим з’являлася на різних заходах, але вони обидва заперечували зв’язок.

Гальцев і Насирова танцюють
Гальцев і Насирова танцюють

Здивована Степаненко була і тим, що буквально тиждень тому друга законна дружина Ірина Векшина сказала журналістам, що у них все в порядку, сімейна ідилія триває.

Юрій Гальцев з дружиною Іриною (зліва) і дочкою Марією
Юрій Гальцев з дружиною Іриною (зліва) і дочкою Марією

А тут на тобі – не тільки молода дружина, а вже і дитина є. Добре ж вони шифрувалися!

У Гальцева це вже третя дитина. Від першої дружини у нього син Михайло, він став наркоманом і тепер проходить реабілітацію. Від другої – дочка Марія, яка живе з ним і мамою.

Розлучений вже Гальцев чи ні – незрозуміло, оскільки шокована Степаненко зім’яла продовження розмови.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.