И жены миллиардеров тоже плачут: Камалия сильно пострадала от процедуры депиляции

Камалія поділилася історією, як вона отримала сильні хімічні опіки при домашній косметичній процедурі. А все тому, що не прочитала уважно інструкцію.

В одному з випусків передачі «Зірковий шлях» на каналі Україна гостею ведучого Тимура Мірошниченка стала співачка Камалія. Серед іншого, вона поділилася однією історією, яка з нею сталася перед самим днем народження.

Камалія
Камалія

Як відомо, Камалія – дружина мільярдера Мохаммада Захура і можна б припустити, що проблем у неї немає, грошей на все вистачає, причому, на саме-пресаме краще.

А зірка розповіла, що трапився з нею справжнісінький кошмар. Жінка вирішила самостійно провести процедуру епіляції і купила для цього найдорожчий і розрекламований крем. А далі – ось її слова:

«Купила крем для депіляції, намазала ноги. І через 5 хвилин я кричала криком, у мене просто там опік десь другого ступеня, хімічний опік ще алергія до того ж »

Домашняя эпиляция
Домашня епіляція

Довелося їй досить тривалий час заліковувати сліди від опіків і приймати курс антигістамінних препаратів. А щоб заховати проблему, їй доводилося постійно ходити в брюках.

Фото ілюстративне, з вільного доступу
Фото ілюстративне, з вільного доступу

Виявилося, що Камалія не єдина, хто постраждав від такого виду крему. Косметолог пояснила, що його не можна використовувати на шкірі після засмаги – це написано в інструкції. У період після сонячних ванн або солярію протягом 72 годин шкіра дуже чутлива і нанесення крему з агресивною лугом, який і руйнує волоски, призводить до хімічних опіків.

Камалія
Камалія

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.