Син Єфремова розповів про домагання в дитинстві: все сталося на зйомках дитячого фільму

Останнім часом світ шоу-бізнесу все частіше піднімає гострі проблеми суспільства. Ось і син Єфремова розповів про домагання, які пережив в дитинстві, і про те, чому згодом боявся ділитися цим з оточуючими.

Микита пішов по стопах зіркового батька і теж став актором. Саме під час зйомок, причому дитячого фільму, все і сталося:

«У мене і у самого був неприємний момент в усвідомленому віці, коли я спав вночі, а до мене приставала людина нетрадиційної орієнтації. Для мене це було справжнім шоком», — сказав він.

Сын Ефремова о домогательствах
Син Єфремова про домагання

Той чоловік жив з ним в одному номері. Герой статті після інциденту подзвонив мамі і переселився в іншу кімнату. Іншим побоявся зізнаватися в події, тому що боявся критики з боку, як це часто буває в подібних випадках:

«Стільки страхів було, що якщо я комусь скажу, то що про мене подумають…» — зізнався Єфремов-молодший.

У ході розповіді Микита акцентував увагу на проблемі ставлення до жертв насильства, коли постраждала людина опиняється сам на сам зі своєю психологічною травмою через тиск суспільства.

Як вважає молодий актор, в країні панує культ сильної людини, а значить ти все повинен витерпіти.

Никита и Михаил Ефремовы
Микита і Михайло Єфремови

До речі, син Михайла Єфремова, після того як 8 червня його батько влаштував смертельне ДТП, висловив співчуття родині загиблого водія Сергія Захарова. Також він сподівався на те, що знаменитий батько прийме наслідки гідно — артист вів машину в нетверезому стані.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.