Олег Винник милується іншими жінками, але зрадою це не вважає. Таюне пора почати переживати — від вовчиць відбою немає

Судячи з усього, Таюне прийшов час переживати, адже Олег Винник милується іншими жінками, хоча зрадою це не вважає.

Наш вітчизняний натуральний блондин в одному зі своїх інтерв’ю розповів про найважливіших для нього людей, про невірність і не тільки.

Герой статті став улюбленцем слухачок перших же пісень. Здається, до його персони завжди була прикута особлива увага, хоча довгий час він приховував від прихильниць факт наявності дружини. Втім, з кар’єрної точки зору цей хід зрозумілий — так можна залучити побільше фанаток.

Олег Винник
Олег Винник

Співак неодноразово говорив, що хоче цікавити публіку тільки творчістю, а особисте не повинно ставати публічним.

Проте наполегливих журналістів це не зупинило, які дізналися, що Винник одружився ще в студентські роки на Таїсії Сватко. Вона завжди була його бек-вокалісткою.

Таюне и Олег Винник на сцене
Таюне і Олег Винник на сцені

Їх шлюб — справжня таємниця, однак сам Олег зізнався, що час від часу дивиться і на інших жінок:

«Коли ти любиш і цінуєш, то завжди задумаєшся, чи варті три хвилини походу наліво зруйнованих відносин. Очима я можу кожну оцінити за 2 секунди, помилуватися… Будь-який чоловік з цікавістю дивиться на жінок, але це не зрада», — пояснив артист.

Олег Винник и Таюне
Олег Винник і Таюне

Також Винник впевнений, що всі люди безліч разів на день фантазують про щось, про когось і нічого кримінального в цьому немає. Головне — нести відповідальність за свої вчинки, підсумував співак.

Для деяких дам такі слова з вуст обранця були б приводом поскандалити, а ось як Таюне відреагує на сказане Олегом залишиться їх подружнім секретом.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.