Земфірі 44: Велика антиматерія, прибулець, спалах! – такими словами не менш інопланетна Рената Литвинова привітала подругу з Днем народження

26 серпня співачці Земфірі виповнилося 44 роки. У Росії вона зараз офіційно не дуже котирується - аж занадто розумна і зі своєю думкою. Але кількість шанувальників росте кожен день і без концертів.

Співачка Земфіра – це унікальне явище у світовій культурі. За національністю вона башкирка, повне ім’я Земфіра Талгатовна Рамазанова. Розповідати її біографію немає сенсу. Досить буде лише кількох фактів:

  • вона перфеціоністка, тому у неї немає продюсера – всі виявилися недостатньо ідеальними;
  • вона єдина з російський співаків увійшла в підручники з історії РФ як родоначальник “зовсім іншої” музичної молодіжної культури;
  • її альбом “Прости меня моя любовь ” увійшов до 50 кращих в світі за 2001 рік, обігнавши самих-пресамих метрів.

У Вікіпедії про неї написано:

Талант виявився сильнішим. Земфіра довела, що в Росії можлива альтернатива – ось як коротко можна сформулювати те головне, що довела нам всім Земфіра всім своїм існуванням і творчістю

Сьогодні Земфіра не користується прихильністю влади, втім, як завжди.

З днем народження її привітали тільки найсміливіші. І ті, яким нічого не страшно.

Земфірі - 44
Земфірі – 44

Цю пісню Земфіра присвятила Віктору Цою, який загинув 30 років тому. І всі вважають, що не випадково.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.