Олег Винник зізнався, що його впізнають всюди, тому він не виділяє в собі окремо артиста і звичайної людини

Український співак і улюбленець мільйонів вовчиць Олег Винник зізнався, що його впізнають всюди. Через це артист живе так, немов постійно знаходиться на сцені.

Герой нашої сьогоднішньої статті прикрасив обкладинку нового номера журналу для VIP-клієнтів ПриватБанку «Privat Space». На його сторінках головний вовк країни з’явився в стильному образі і розповів про свої погляди на життя.

Варто сказати, що вітчизняний натуральний блондин став співаком року за версією премії «Золота Жар-птиця 2020», причому цю нагороду він забрав уже вдруге.

Зараз Олег бере участь у «Танцях з зірками», а нещодавно він влаштував неймовірне музично-інтерактивне шоу на НСК «Олімпійський» в доповненій реальності на честь його 47-річчя. Винник хотів подарувати можливість кожному побувати на його виступі, незалежно від того, в якій точці світу людина знаходиться.

Концерт Олега Винника в дополненной реальности
Концерт Олега Винника в доповненій реальності

Виконавець радий, що ми живемо в той час, коли влаштовувати стадіонне шоу можна в онлайн-форматі, проте фізичний обмін емоціями ніщо не замінить:

«На Олімпійському мені доводилося в мільйон разів більше віддавати себе для того, щоб донести людям біля екранів енергетику справжнього, живого концерту».

Олег Винник
Олег Винник

Також герой статті розповів про те, як популярність вплинула на його закулісне життя:

«Я не виділяю в собі окремо артиста і звичайної людини. Це відчувається тільки тоді, коли тебе всюди впізнають і ти постійно ніби на сцені — чи то в ресторані, чи то в аеропорту, де-завгодно…».

Олег Винник
Олег Винник

За словами Олега, головні якості, якими повинні володіти представники шоу-бізнесу — любов і самопожертва:

«Як би не вирували наші амбіції, ми працюємо для людей. Глядач все відчуває, його не обдуриш. Не потрібно ні на кого рівнятися, у кожного свій шлях. Працювати і насолоджуватися тим, що ти робиш, і бути відвертим», — підсумував співак.

Схожі статті

Такі пончики самі в рот просяться: “пухнасті” і дуже смачні, а робляться зовсім просто. Мій ходовий смаколик

Пончики на молоці виходять доволі пишними й водночас м'якенькими. Тісто дріжджове, тож вироби добре ростуть під час смаження у фритюрі. Ідеальний рецепт смаколиків.

Про цю начинку всі забули, а раніше так готували на кожній кухні. Пиріжки, як біляші, тільки в 5 разів кращі

Приготувати пиріжки в домашніх умовах смачними – задача, "ключ" до якої шукають сотні тисяч господинь. Ділимось цікавим рецептом, про який усі забули, а дарма.

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!