Боксер В’ячеслав Узелков продовжує ображати колишню дружину Марину Боржемську при дітях навіть після розлучення

Український боксер В'ячеслав Узелков продовжує ображати свою колишню дружину Марину Боржемську на очах у дітей навіть після розлучення. Подружжя розлучилося восени 2018-го.

Новина про розставання героїв статті сколихнула всю країну, адже їх пара вважалася однією з найідеальнишіх у всьому вітчизняному шоу-бізнесі. Проте в житті все виявилося зовсім не так.

Після 19 років шлюбу тренери проекту «Зважені та щасливі» офіційно стали один одному екс-чоловіком та екс-дружиною. У них залишилися двоє дітей — дочка Олівія і син Роберт. Незабаром Марина змінила прізвище на дівоче і хоча прямої причини того, що сталося вона не називає, публіка вважає, що вся справа в зрадах Узелкова.

Марина Боржемская и Вячеслав Узелков с их детьми
Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков з їхніми дітьми

Примітно, що Боржемська пішла від чоловіка ні з чим, забравши тільки спадкоємців і стареньку машину, яку вона колись давно і купила. Ділити майно теледіва не має наміру, хоча нажили вони його удвох, так само як і судитися за аліменти. Вона впевнена, що зможе забезпечити дітлахів сама.

Боржемская с Оливией и Робентом
Боржемська з Олівією і Робертом

Згодом герої статті почали давати інтерв’ю на тему свого розлучення, де боксер часто дуже некрасиво відзивається про колишню дружину на відміну від неї самої. Марина завжди дякує В’ячеславу за прожиті разом роки, незважаючи на все, тим не менш дає непрозорі натяки на насильство в сім’ї, причому як фізичне, так і психологічне.

Бывшие супруги Марина Боржемская и Вячеслав Узелков
Колишнє подружжя Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков

В YouTube-шоу «Вечеря з Дороті» Боржемська заявила, що боїться спортсмена:

«Він хоче зі мною зустрітися наодинці, а я не хочу. Я його боюся. Я сказала, що ми зустрінемося або у нотаріуса, або в присутності адвоката. Я не хочу бути з ним одна. Діти не хочуть, щоб я була з ним одна».

Сьогодні Марина пройшла іспит на відвертість у Маші Єфросиніної, де, звичайно, теж була порушена тема шлюбу з Узелковим.

Марина в гостях у Маши Ефросининой
Марина в гостях у Маші Єфросиніної

Ось що вона відповіла на питання ведучої про те, чи дозволяє боксер ображати її на очах у дочки і сина зараз, через 2 роки після розлучення:

«Так. Він може іноді мимохіть сказати якусь фразочку гостреньку на мою адресу, здавалося б, для нього необразливу. Чомусь в його світогляді сформувалося, що діти ще маленькі, але вони не маленькі, вони все прекрасно розуміють. Вони розуміють гостроту цих фраз, слів».

В глазах Марины тяжело не увидеть ту боль, которую ей довелось пережить
В очах Марини важко не помітити той біль, який їй довелося пережити

У цьому ж інтерв’ю Боржемська чесно сказала, що Олівія не хоче, щоб тато забирав її зі школи, оскільки вона бачила всі ці агресивні прояви в бік мами протягом їхнього спільного життя.

Схожі статті

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.