“Так що ви від нього хочете? Він доросла дитина!” – змучена Наташа Корольова попросила залишити її чоловіка в спокої (відео)

Скандал зі зрадами Сергія Глушко Наташі Корольовій, здається, вирулює на пряму лінію.

Скільки всього було сказано, скільки версій, хто, де, в яких позах, кому, зраджував чи не зраджував, але розв’язка настала.

Ксенія Собчак таки знайшла слова, щоб витягнути на відвертість і Тарзана, і Наташу Корольову.

Наташа Корольова у Ксенії Собчак
Наташа Корольова у Ксенії Собчак

Що говорив він – вже нікому не цікаво. Все життя бігав за жінками, або вони за ним – яка різниця.

А його дружина виховувала дитину і працювала, як могла, щоб сім’ю утримувати. І не треба її засуджувати – кожен крутиться, як вміє чи як виходить. Спочатку на себе треба в дзеркало подивитися.

Але, до честі Наташі – вона вела себе дуже мудро! Навіть коли будь-яка нормальна жінка не те, щоб пику натовкла, а відбила б качалкою все бажання (і можливості) дивитися на інших!

Наташа Корольова пробачила чоловіка
Наташа Корольова пробачила чоловіка

А Наташа Корольова – молодець! Чесно.

Ось уявіть собі, що у вас чоловік – такий собі тарзан. Вечорами у нього робота – виступати в чому мати народила перед залом стурбованих (але забезпечених) дам. Потім за конкретні гроші йому належить ще “приватний” танець …

Ви таке витримаєте? Ні? Так і не засуджуйте Наташу Корольову! Вона – героїчна жінка, ще й пацана нормального виростила. Всі роки вона знала про зради чоловіка, але змирилася з цим, як з неминучістю. Заради сім’ї, своєї любові, заради дитини. Це було мудре її рішення.

А Тарзан, за його ж визнанням, тільки зараз зрозумів, як його дружині було складно поруч з ним. І дуже сподівається, що Наташа його простить.

 

 

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.