“Сидів з відкритим ротом і не впізнавав людей”: Навальний розповів про галюцинації після отруєння

У великому інтерв'ю Олексія Навального Юрію Дудю опозиціонер розповів, що у нього були критичні галюцинації. Це тривало протягом приблизно десяти днів після виходу з коми. Зараз Навальний згадує це з посмішкою, але все одно каже - це страшний стан.

“Я жив в реальності, при якій спочатку прийшла дружина, потім прийшов Леонід Волков. Вони сказали: Олексій, ти потрапив в страшну аварію в Берліні. Тут є японський професор, він зробить тобі нові ноги і нову спину. І це виглядало як в фільмі “Людина Павук “. це не те, що я бачив, це було реальніше, ніж ти (звертається до Юрія Дудю). Звичайно, насправді цього не було, але я жив з упевненістю в тому, що це було – кілька днів “, – говорить Олексій Навальний, посміхаючись.

Олексій Навальний розповів про галюцинації
Олексій Навальний розповів про галюцинації

“І вночі я сплю, і страждаю від галюцинацій. Потім ця галюцинація з аварією зникла. Потім трапилася якась річ, коли я став дізнаватися людей, це було приблизно через тиждень після того, як я прокинувся і вийшов з коми “, – каже Олексій.

Олексій Навальний розповів про галюцинації
Олексій Навальний розповів про галюцинації

Навальний розповідав, що він навіть був одержимим ідеєю втекти. Він навіть сказав колись Леоніду Волкову, щоб той пішов, і забрав у медсестер пістолет, і допоміг йому втекти. Але, звичайно, це все було після коми.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.