У Олега Газманова на карантині закінчилися гроші – він звільнив всю свою команду: “Як хочете, так і живіть”

Відомий російський співак Олег Газманов заявив, що через карантин сильно постраждав у фінансовому плані і у нього вже просто немає грошей, щоб платити команді під час простою.

Олегу Газманову зараз 69 років, він сповнений сил і бажання виступати,та всі плани порушив карантин. Слідом за Пригожиним він поскаржився на тяжке становище через скасування концертів.

Гроші тануть на очах, а надходити їм нізвідки – у мене скасувалося понад 100 концертів, грошей платити зарплату команді просто немає.

Олег Михайлович сказав, що люди думають – всі артисти купаються в грошах. Насправді велика частина доходів іде на організацію шоу і зарплати співробітникам.

У мене працює 17 чоловік, я їх всіх годую. Але я не можу їх годувати, коли у мене немає роботи.

І додав, що у нього з дружиною немає бізнесу, який би приносив стабільний дохід. Ті накопичення, що в родині є, тануть на очах і утримувати команду він не може. Тим більше, що йому постійно потрібно дороге лікування після видалення пухлини на голосових зв’язках.

Олег Газманов
Олег Газманов

А що робити цим людям? Вони професіонали своєї справи – музиканти, звукорежисери, костюмери. І тепер вони нікому не потрібні, ніхто не допомагає, не підтримує.

Співак вибачився перед своїми співробітниками, але іншого виходу просто не бачить – все 17 чоловік стали безробітними.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.