Не бізнесмен, а альфонс: Аліна Гросу розповіла всю правду про колишнього чоловіка

Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу після недавньої заяви про розлучення відверто розповіла, хто наповнював сімейний бюджет, коли вони з екс-чоловіком ще жили разом.

Аліна Гросу дала відверте інтерв’ю журналістці Наталці Влащенко, яке можна подивитися на її YouTube-каналі Vласть vs Vлащенко. У розмові з журналісткою співачка зізналася, що її колишнього чоловіка Олександра, якого всі ЗМІ називали російським бізнесменом, важко таким назвати. За словами Гросу, у її чоловіка є комп’ютерний клуб, але при цьому він не є єдиним його власником. «Формально у нього є бізнес, а по факту – це просто назва», – стверджує Гросу.

Аліна Гросу з колишнім чоловіком
Аліна Гросу з колишнім чоловіком

Також Аліна зізналася, що основну частину сімейного бюджету в будинок приносила саме вона. При цьому її колишній коханий спокійно користувався її грошима, приймаючи це за належне. «Адже найжахливіше не колись людина нагло бере, а коли веде себе, як ні в чому не бувало», – міркує артистка.

Нагадаємо, що раніше Аліна Гросу зізналася, що причиною розлучення з Олександром Крюковим стало нове захоплення екс-чоловіка. За словами Гросу, Олександр пішов до жінки старшого віку і з великим достатком.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.