Переможець «Голосу країни» Роман Сасанчин показав виграну квартиру і розповів про роботу в супермаркеті

Вся Україна дізналася про молодого і талановитого Романа Сасанчина під час його участі в десятому сезоні шоу «Голос країни» - чарівний хлопець миттю став фаворитом не тільки публіки, а й журі.

Почав свій шлях до перемоги він в складі команди Дана Балана, але потім перейшов під крило Тіни Кароль через невдалу «дуель». Саме Тіна допомогла юнакові досягти своєї мрії і виграти. Тепер за спиною у 18-річного Сасанчина вже серйозне професійне досягнення.

Роман Сасанчін - переможець
Роман Сасанчін – переможець

Після фіналу шоу життя Романа кардинально змінилася, і зовсім недавно він поділився в рамках програми «Життя відомих людей» зворушливим відео про зміни.

Серед призів «Голосу країни» Роман отримав не тільки можливість співпрацювати з солідною звукозаписною студією, а й двокімнатну квартиру в Києві. Хлопець тут же переїхав до неї з маленького тернопільського села разом зі своєю коханою, односельчанкою Іванною.

Квартира Романа Сасанчіна
Квартира Романа Сасанчіна

У новому гніздечку пара живе поки без меблів і тільки готується до ремонту, але вони вже визнається, що вони по-справжньому щасливі.

Роман Сасанчік зі своєю дівчиною
Роман Сасанчин зі своєю дівчиною

Відносини Романа та Іванни зав’язалися за кілька місяців до «Голосу» – співак закохався в красуню з першого погляду і домагався її деякий час. Потім дівчина погодилася поїхати з Сасанчиним в столицю, і сумнівів в серйозності почуттів вже не було. Тепер вони замислюються про весілля і шукають хорошу роботу – обидва поки працюють в супермаркеті, але мріють про творчій кар’єрі. На шляху до цієї мрії Роман продовжує записувати пісні у вільний час, а Іванна підтримує його і допомагає як менеджер.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.