Позитив з «Время и Стекло» розповів чому дружина ревнувала його до Насті Каменських: «Тоді ще не було роману у Потапа з Настею»

Український музикант Андрій Завгородній, який виступає під псевдонімом Позитив, дав відверте інтерв'ю програмі «ЖВЛ» і розповів про свої взаємини з дружиною.

У своєму інтерв’ю хлопець зізнався, що їм з дружиною довелося пройти багато. Познайомився Андрій зі своєю майбутньою дружиною Анною, коли йому було всього 15 років. Для молодих людей це були перші серйозні стосунки в їхньому житті і через 9 років романтичні відносини переросли в шлюб.

Позитив з дружиною Ганною
Позитив з дружиною Ганною

Позитив зі сльозами на очах згадував, як підтримувала його Анна, коли у них зовсім не було грошей. За словами артиста вона була єдиною людиною, яка вірила в нього і його успіх в музичній кар’єрі.

Позитив розповів і про розбіжності зі своєю дружиною. Андрій зізнався, що його дружина дуже ревнива і ревнує його буквально до всіх дівчат. Свого часу Ганна приревнувала Андрія до Насті Каменських. «Коли ще не було роману у Льоші і Насті, ми разом з нею ходили по магазинах. Мені Аня дзвонила і казала: “Слиш, ти з цією кучерявою там ..”. А найцікавіше, що я ходив разом з Настею і купував Ганні подарунок », – згадує артист. Також Позитив зізнався, що дружина ревнувала його і до Наді Дорофєєвої, з якої Андрій співав в одній групі, але пізніше Ганна зрозуміла, що для ревнощів немає причин.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.