Оскароносна Ніколь Кідман зізналася, що у неї рак шкіри і назвала причини

53-річна актриса раптом розговорилася виданню Sydney Morning Herald про те, що вона захворіла на меланому, але зараз на стадії ремісії. І вона знає, чому так сталося.

Ніколь Кідман – одна з найвідоміших і високооплачуваних сучасних актрис. А ще – вона красива руда блондинка – рідкість саме в тому поєднанні.

Ми не будемо розповідати її біографію і як вона прийшла до успіху. А відкриємо трохи іншу сторону її зіркового життя.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман

53-річна актриса дала велике інтерв’ю австалійской газеті The Sydney Morning Herald. І в ньому розповіла, що кілька років перехворіла на рак шкіри, перенесла операцію і складну хіміотерапію. Зараз хвороба відступила.

Причиною Кідман назвала своє захоплення засмагою, в тому числі в солярії. Жінка ніколи не користувалася кремами від сонця, що і призвело до злоякісних змін на шкірі.

Ще вона шкодує, що ні берегла своє волосся – багаторазово їх перефарбовувала і випрямляла. Можливо, це теж спровокувало онкологію.

Діти Кідман і Тома Круза
Діти Кідман і Тома Круза

Крім того, Ніколь згадала, що на початку 90-х років, після несподіваної смерті Стенлі Кубрика, у неї з’явилася боязнь смерті. Фобія була настільки сильною, що актрисі довелося лікуватися у психіатра. Навіть до сьогодні у неї залишився страх і невпевненість в завтрашньому дні.

Кіт Урбан і діти від Кідман
Кіт Урбан і діти від Кідман

А ще вона дуже боїться за своїх рідних. У Кідман 4 дітей – двоє прийомних з Томом Крузом і двоє від Кіта Урбана. Зараз мама забороняє своїм молодшим дітям зіграти без захисту. Зі старшими вона не спілкується взагалі, діти від різних батьків ніколи не зустрічалися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.