“Зроби аборт – говорив лікар” – співачка Alyosha розповіла, як міг не з’явитися на світ її перша дитина

7-річний Роман міг не народитися, адже зірка була в кроці від аборту. Позбутися від дитини їй наполегливо радили лікарі. Співачка щаслива, що ні послухала їх.

Відомі українські артисти Alyosha і Тарас Тополя, лідер гурту «Антитіла», зараз вже багатодітні батьки – у них два сини – 7-річний Роман і 4,5-річний Марк, а також малятко Маша, яка народилася в серпні цього року.

Сини Alyosha і Тараса - Роман і Марк
Сини Alyosha і Тараса – Роман і Марк

Але ж все могло бути інакше! Перший син 7 років тому міг і з’явитися на світло, якби не наполегливість батьків. Про це співачка поділилася в передачі «Зірковий час».

Весілля відбулося в 2013 році. Вагітність була бажаною і Alyosha з Тарасом з нетерпінням очікували малюка. Щоб все пройшло без проблем, майбутня мама вирішила спостерігатися в престижній приватній клініці. І тут обухом по голові: лікар повідомила, що треба зробити аборт. Так як дитина народиться з серйозною патологією і все одно помре.

Весілля Alyosha і Тараса
Весілля Alyosha і Тараса

Витираючи сльози, Alyosha сказала:

Я не розумію, як можна говорити таке жінці, яка приходить з бажаної вагітністю. Розбити серце, надії. Так неможна робити

Тим більше, без явних підтверджень словам. Тому співачка сама зважилася на серйозний і потенцтально небезпечний аналіз, який міг викликати викидень – аналіз навколоплідних вод. Із завмиранням серця молоді батьки чекали результату і він показав – хлопчик цілком здоровий.

Роман народився вчасно і без проблем. Alyosha з чоловіком вирішили не ризикувати і народжувала жінка в США – там постійно живуть батьки Тараса.

Маленький Рома з батьками
Маленький Рома з батьками

За поверненню додому з абсолютно нормальним хлопчиком, жінка дізналася, що клініку закрили, а у лікарки тієї відібрали ліцензію – за махінації з платними послугами і іншим порушеннями.

Двох молодших дітей Alyosha народила в Києві, в клініці, рекомендованої друзями.

Alyosha з донькою
Alyosha з донькою

 

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.