Альона Вінницька покинула «ВІА Гру» через домагання: «Це було жахливо!»

Колишня солістка групи «ВІА Гра» Альона Вінницька покинула колектив через домагання публіки. Зірка в інтерв'ю розповіла про неприємний момент, який їй довелося пережити в ті часи.

Цей жіночий колектив завжди користувався особливою увагою у чоловіків. Втім, він з самого початку орієнтований на чоловічу аудиторію, враховуючи неймовірно ефектних учасниць та їх сценічні образи.

За всі 20 років існування «ВІА Гра» змінила цілих 19 складів, золотим багато хто вважає тріо Брежнєвої, Седокової і Мейхер, а дебютантками стали якраз таки Надія і героїня нашої сьогоднішньої статті. У програмі «Зірковий шлях» вона поділилася своїми враженнями про роботу в групі.

Надія Мейхер і Альона Вінницька в складі «ВІА Гри»
Надія Мейхер і Альона Вінницька в складі «ВІА Гри»

За словами зірки, тільки лише через роки після виходу з колективу вона дізналася, скільки продюсерам надходило запитів щодо запрошення солісток в лазні, сауни і ресторани. Більш того, такого роду неприємності відбувалися і на концертах.

Алена Винницкая в программе «Зірковий шлях»
Альона Вінницька в програмі «Зірковий шлях»

Так, під час одного з виступів у Криму виконавиць зустрічали збуджені фанати, переважно молоді люди, які абсолютно не соромилися розпускати руки:

«Ми поки йшли через цей натовп людей, нас усі облапали. Усі! Тобто нас просто ось так от хапали за всі частини тіла — хто за попу, хто за з с*сю, хто за руку, хто куди встиг дотягнутися. Це було, звичайно, жахливо», — розповіла Вінницька.

Алена Винницкая
Альона Вінницька

Варто сказати, що Альона після відходу з тріо побудувала сольну співочу кар’єру, а також успішно зарекомендувала себе в ролі телеведучої на каналі «Україна».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.