Андрій Джеджула розповів про сварки з прийомною дочкою, які мало не привели до розлучення з другою дружиною

Ми звикли бачити популярного шоумена Андрія Джеджулу завжди оптимістичним і усміхненим, але мало хто знає, через які труднощі в особистому житті він пройшов.

Сімейна ідилія ледь не зруйнувалася після ряду конфліктів з дружиною Юлією, коли пара вирішила розлучитися після такої пропозиції з боку дівчини. Шлюб вдалося зберегти тільки дивом – спільними зусиллями заради спільного майбутнього.

Андрій Джеджула, Юлія, її дочка Ангеліна і син Андрія Даніель від Санти Дімопулос
Андрій Джеджула, Юлія, її дочка Ангеліна і син Андрія Даніель від Санти Дімопулос

Поділився шоумен життєвими негараздами минулих років в рамках програми «Зоряний шлях» на каналі «Україна». До розлучення через 2 роки після весілля привели нерозуміння з дружиною і її дочкою від першого шлюбу. Пара навіть роз’їхалася на місяць і обірвала всі зв’язки, але це розставання пішло на користь – обидва зрозуміли, що до остаточного прощання не готові, хай ніхто і не поспішав миритися.

Юлія Джежула з дочкою Ангеліною
Юлія Джежула з дочкою Ангеліною

Зрештою, Андрій першим вибачився за конфлікти – але він дякує Юлію за перший крок до примирення, адже це вона написала йому по якомусь побутовому питання. Тепер їх союз знову міцний і вже позбавлений колишніх проблем – обоє з подружжя винесли для себе уроки. Незабаром після возз’єднання Джеджула дізнався, що стане батьком – він поділився новиною про вагітність Юлії дівчинкою з читачами в соціальних мережах.

Андрій Джеджула і Юлія чекають на другу дитину
Андрій Джеджула і Юлія чекають на другу дитину

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.