Ані Лорак заспівала в дуеті з дев’ятирічної дочкою Софією: зростає нова зірка

Дочка Ані Лорак 9-річна Софія Налчаджиоглу може, як і мама стати легендарною співачкою. У дівчинки дуже хороші вокальні дані.

Ані Лорак потихеньку просуває свою дочку на велику сцену. Співачка кілька разів виступала на своїх концертах разом з донькою, зняла її в своєму кліпі на пісню «Твоїй коханій» і навіть записала з нею спільну пісню.

Днями популярна співачка Ані Лорак разом зі своєю дочкою Софією взяла участь в онлайн-концерті кіностудії «Союзмультфільм» і радіостанції «Русское радио». Вони заспівали знамениту “Колискову ведмедиці ” з мультфільму “Умка “. Відповідне відео опублікувала в своєму Інстаграмі Ані Лорак.

Шанувальники Лорак залишилися в захваті від такого дуету. Користувачі Мережі відзначили, що Софія має дуже гарний голос. «Дуже красиве і зворушливе виступ», «Сонечка так подорослішала і прекрасно впоралася з виконанням!», «Це прекрасно !! Соня велика розумниця », – прокоментували виступ фоловерів.

Варто відзначити, що дочка Ані Лорак Софія росте дуже творчою дитиною. За словами Кароліни, її дочка займається вокалом, але живить велику пристрасть до театру.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.