90-річний Чапкіс зізнався, що його діти різко зненавиділи нову дружину: “Прийшла стерва якась … “

Нещодавно хореограф і суддя "Танців з зірками" Григорій Чапкіс знову одружився.

Це вже його четверта дружина. Цього разу немолодого майстри танцю потягнуло на молоденьких, і він одружився на 39-річній жінці. Про неї відомо мало, та й сам медійний Чапкіс чомусь приховує обраницю. Ймовірно, вона працює директором ювелірного магазину в Києві. Як вони познайомилися – теж поки залишається в таємниці.

Варто відзначити, що дружині Чапкіса – 39 років, це стільки ж, як і його внучці

А ось діти були не дуже раді нової обраниці тата. Вони, як і більшість шанувальників, впевнені, що ця Людмила прийшла в будинок Григорія Миколайовича Чапкіса виключно за фінансовими благами, а не по любові. Хоча сам Чапкіс це заперечує – мабуть, дійсно її любить.

Чапкіс і його діти - як вони відреагували на нову "мачуху"?
Чапкіс і його діти – як вони відреагували на нову “мачуху”?

“Люди зараз пліткують: ” А, вона хоче його багатство! “Яке у мене багатство? Дивани? Або машина, якій 15 років? Вона забезпечена, вона багатша мене. А діти мої ?! Завмерли! Інші діти були б задоволені . Вони все на неї: “О, прийшла стерва якась, хоче його добро! ” Давай довіреності переписувати “, – відверто каже суддя ” Танців з зірками “в інтерв’ю на каналі 1 + 1.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.