Тіна Кароль вперше публічно зізналася в своїх почуттях до Дана Балана: «Поки ми є одне в одного — серце буде битися»

Популярна українська співачка Тіна Кароль публічно зізналася в почуттях до сцени, яка подарувала їй знайомство з Даном Баланом. Зірка здивувала шанувальників своїми одкровеннями, адже вона досить рідко ділиться особистим.

Виконавиці хіта «Ноченька» вже давним-давно приписують роман з відомим у всьому світі молдавським співаком. Потенційній парочці вдається утримуватися від коментарів на цю тему і одночасно підігрівати інтригу.

Фанати вже чекають не дочекаються, коли ж артисти розкриють всі карти, однак навряд чи це станеться найближчим часом.

Тіна Кароль і Дан Балан

Наприклад, в інтерв’ю для «Світського життя» Катя Осадча надала зірковій гості шанс розставити всі крапки над i, на що Кароль відповіла питанням: «А навіщо?».

Проте в спілкуванні з шанувальниками своєї творчості співачка намагається бути максимально відвертою. Так, в її Instagram-стрічці з’явився знятий фан-клубом Тіни ролик з лаштунками Всеукраїнського туру, який знаменитість супроводила зворушливим посланням про те, що для неї означає сцена:

«Це мій духовний дім. У кожному місті цей дім різний, і гості, мої глядачі, в ньому різні. Залишитися без сцени — це осиротіти».

Тіна Кароль на сцені

Далі Тіна підкреслила, що цей рік був неспокійний, адже через карантин постійно змінювалися дати довгоочікуваних концертів, але попри все вона все одно радувала і буде продовжувати радувати слухачів:

«Поки ми є одне в одного — наше серце буде битися. В кожній ноті, в кожному слові, в кожному з вас. Виявилося, щастя в простому криється — знайти своїх і заспокоїтися», — завершила Кароль звернення до шанувальників рядком з нової пісні.