Ще мінус один: Дочка Боярського Єлизавета розлучається з чоловіком після десяти років шлюбу

Друзі, наближені до сім'ї Максима Матвєєва і Лізи Боярської розповіли, що їх колись ідеальний шлюб тріщить по швах.

І вже незабаром 2020 рік подарує російському шоу-бізнесу ще одне розлучення. Історія почалася в вечір, коли дочка Боярського Ліза святкувала свій день народження, і закотила велику вечірку. Тільки от її чоловік Максим вирішив пропустити таку важливу подію в житті своєї дружини.

Чутки про розлучення Матвєєва і Боярської тільки посилилися тоді, коли на прем’єру фільму “Статус: Вільний ” Єлизавета теж прийшла без чоловіка, що ще раз наштовхнуло громадськість на думки про те, що актори розлучилися.

Єлизавета Боярська зняла обручку: з цього починалася драма Гаріка Харламова і Асмус. Невже вирішили піти по їх стопах?

Максим Матвєєв та Ліза Боярська
Максим Матвєєв та Ліза Боярська

Офіційно артисти поки нічого не коментували, але, з огляду на всі ці обставини, новини про розірвання шлюбу довго чекати не доведеться.

Нагадаємо, що Матвєєв і Боярська одружилися 28 липня 2010 року. У 2012 році у пари народився син. Зараз вони обидва активно зайняті своєю акторською діяльністю, тому син знаходиться або у батьків, або з ними на зйомках. Але Боярська в одному зі своїх інтерв’ю зізналася – намагається приділяти синові Андрію якомога більше уваги, щоб він не відчував себе самотніми.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.