Ганна Різатдінова та Сергій Мельник зустрічаються: завидний холостяк більше не холостяк

Гімнастка Ганна Різатдінова і футболіст Сергій Мельник зустрічаються. Тепер його сміливо можна назвати колишнім холостяком.

Одинадцятий ефір «Танців з зірками» був присвячений родині, тому кожен учасник виводив на паркет когось із рідних. Поява Ганни в парі з Сергієм збентежила глядачів, проте все встало на свої місця, коли він представив її як ту, яку він так довго шукав.

Виявилося, мама і брат Мельника не змогли взяти участь у випуску, тому спортсмен покликав на шоу кохану — Різатдінову. Вони станцювали пристрасну румбу, а романтичні стосунки між ними зародилися на дев’ятому тижні проекту у «вечір тріо».

Анна Ризатдинова, Сергей Мельник и Аделина Дели
Ганна Різатдінова, Сергій Мельник і Аделіна Делі

Тоді до Сергія і Аделіни Делі як учасниця минулого сезону приєдналася Ганна, разом вони виконали віденський вальс. Після того самого ефіру герої нашої сьогоднішньої статті продовжили спілкування.

У відео-щоденнику екс-холостяк дуже ніжно відгукувався про нову обраницю:

«Заради неї я готовий рвати всіх і йти до кінця. Дуже вразлива, емоційна, дуже ніжна. Вона мене розуміє, напевно, краще, ніж будь-хто. Я довго спостерігав за розвитком відносин Діми Комарова і Кучеренко. Я сподіваюся, що у нас з Анею вийде так само».

Сергей Мельник
Сергій Мельник

Мельник зізнався, що спільних зустрічей у них було поки що не так багато, як хотілося б, оскільки зараз його графік сильно завантажений. З цієї ж причини з трирічним сином Різатдінової Ромою Сергій поки теж не знайомий, але все ще попереду.

Анна Ризатдинова с сыном Ромой
Ганна Різатдінова з сином Ромою

До речі, не дивлячись на те, що після участі в «Холостяку» особисте життя спортсмена викликає у публіки великий інтерес, квапити події з Ганною і голосно заявляти про те, що відбувається між ними він не буде.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.