Вагітна Мер’єм Узерлі виходить заміж. Нареченим зірки «Величного століття» став американський бізнесмен

Зірка серіалу «Величне століття» Мер'єм Узерлі виходить заміж. Вагітна актриса нарешті відкрила завісу на особисте життя.

Героїня нашої сьогоднішньої статті прославилася завдяки ролі Хюррем-султан. Непокірна і сильна Роксолана відразу полюбилася глядачам з усього світу, тому як раз таки Мер’єм в її образі стала еталоном жіночої краси.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем Султан

Зараз 37-річна знаменитість виховує шестирічну дочку Лару від турецького бізнесмена Джана Атеша, з яким вона прожила кілька років у цивільному шлюбі, але незабаром Мер’єм Узерлі стане мамою вдруге.

Джан Атеш и Мерьем Узерли
Джан Атеш і Мер’єм Узерлі

Вона вже на сьомому місяці вагітності, так що чекати залишилося не так вже й довго.

Крім того, вагітна зірка готується до весілля з американським підприємцем. Його імені артистка не розкриває, проте відомо, що заради неї чоловік переїхав до Німеччини.

Беременная Мерьем
Вагітна Мер’єм

В інтерв’ю для видання «Hürriyet» Мер’єм розповіла, що відчуває себе з обранцем повністю щасливою. До того ж у нього склалися чудові стосунки з дочкою коханої, тоді як з її рідним батьком Узерлі розійшлася ще перебуваючи в положенні.

Мерьем Узерли с дочерью Ларой
Мер’єм Узерлі з дочкою Ларою

Виявляється, пропозицію руки і серця знаменитість отримала вже давно, але через пандемію коронавірусу святкувати таку подію з парою десятків гостей вона не хоче.

У планах у виконавиці ролі Хюррем закотити по-справжньому масштабне і пишне торжество, адже нареченою вона ще ніколи не була. Що стосується батька майбутньої дитини героїні статті — саме за нього вона і збирається вийти заміж.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.