Алла Пугачова не витримала нападок хейтерів і змусила всіх подивитися їй в очі: «Я читаю наклеп на свою адресу»

Алла Пугачова вирішила дати відсіч Хейтерам і висловила все, що думає про наклеп на свою адресу.

Аллу Пугачову, на відміну від її чоловіка Максима Галкіна, не можна назвати активним користувачем Мережі. Однак нещодавно артистка все ж зробила нову публікацію в своєму Інстаграмі. Примадонна опублікувала Селфі, показавши обличчя крупним планом. Алла Борисівна приміряла чорну вуаль, а жіночний образ доповнила елегантним макіяжем з акцентом на очах.

У підписі до фотографії Примадонна написала, як вона ставиться до неприємних висловлювань Хейтерів на свою адресу. «Коли я читаю наклеп на свою адресу, лихослів’я і всякі дурниці, я радію підтвердженню того, що НІХТО І НІЩО не може затьмарити мені мій райдужний настрій», – написала Алла Борисівна.

Дійсно, останнім часом в ЗМІ часто з’являється недостовірна інформація щодо сім’ї Галкіна і Пугачової. То зоряну родину розводять, то сварять з дітьми, а бувало, навіть з’являлася інформація про смерть Примадонни.

Варто відзначити, що прихильники Примадонни підтримали її в коментарях. Більш того, навіть співачка Наташа Корольова залишила коментар під публікацією, зазначивши, що Пугачова, як завжди, говорить мудрі слова.

Коментар Наташі Корольової під публікацією Пугачової