Як живе Джигурда і скільки він заробляє? Гроші на Волочкову є

Микита Джигурда нещодавно знову нагадав про себе шанувальникам тим, що "зробив собі приємно " прямо на камеру. І засвітив той самий причинний орган.

Якщо аналізувати всю біографію Джигурди, можна сказати, що це один з найбільш епатажних героїв російського шоу-бізнесу. І це дійсно так, адже він любить бути на слуху у публіки. Мало хто знає, але в молодості Микита Джигурда навіть лікувався в психіатричній лікарні – у нього був маніакальний психоз.

Особисте життя Микити Джигурди таке ж яскраве й епатажне, як і інші витівки

Микита Джигурда

У нього була дружина Марина Анісіна, з якої пара була більше друзями і партнерами, ніж чоловіком і дружиною. Потім у них народилася дитина, але з часом вони розлучилися.

В одному з наступних інтерв’ю Микита Джигурда натякав на те, що розлучення було всього лише піар ходом, і насправді вони з фігуристкою Анісіна разом. Поки вони нібито “розлучалися “, у Джигурди була інша жінка, а ось Марина Анісіна займалася вихованням сина. Коли вони офіційно зійшлися вдруге, Марина народила Микиті ще двох дітей.

Скільки заробляє Микита Джигурда?

Микита Джигурда

Як пишуть різні ЗМІ, посилаючись на друзів і близьких людей Джигурди, за виступи в ток-шоу він отримує близько 600 тисяч рублів.

Від роботи в театрі він відмовився через свого епатажного образу, тому не готовий приміряти якісь унікальні і творчі ролі.

Але крім грошей у Джигурди є будинок на Грецькому узбережжі (24 мільйони рублів) і квартира в Москві (приблизно 15 мільйонів рублів). Нещодавно з’явилася інформація про те, Джигурда придбав квартиру в Парижі. Її оціночна вартість поки невідома.

Екс-коханка Джигурди розповіла, що, незважаючи на великі доходи, він постійно в боргах. Звичайно, він їх справно віддає, то звик жити на широку ногу, і абсолютно не економить.