Кондратюк звинуватив політиків в некомпетентності, і пояснив, чому він не пішов в цю стезю

Відомий продюсер і телеведучий, а також суддя зіркових проектів Ігор Кондратюк - один з небагатьох артистів, які не цікавилися місцем в політиці, і не подумували про те, щоб туди перейти.

Після місцевих виборів Кондратюк вибрав зручний час і дав інтерв’ю виданню ” Телеграф “, де розповів, чому не пішов в політику. Перше, на чому він загострив увагу – це високі результати Партії Шарія та “Опозиційною платформи – За життя ” на місцевих виборах, а також некомпетентність президента України. На думку екс-ведучого і творця шоу “Караоке на майдані “, та влада, яка зараз керує країною, може занапастити економіку і знизити рівень життя в країні.

Ігор Кондратюк заявив, що Україну чекають політично гарячі часи

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

“Некомпетентність Зеленського і його команди є небезпечною для країни … Не потрібно було йому стрибати в воду, не навчившись плавати! Це нерозумно. А для країни – нові випробування, що не рухають її вперед “, – впевнено зазначив Ігор Кондратюк.

За словами артиста, йому неодноразово пропонували стати частиною деяких лідируючих партій (назви яких він вирішив не афішувати), але він відмовився, посилаючись на те, що “Не можна займатися, не знаючи предмета “.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Він стверджує, що його досвіду і навичок недостатньо, тому вирішив залишитися там, де відчуває себе професіоналом – в шоу-бізнесі.

Нагадаємо, що майже двадцять років Кондратюк вів програму “Караоке на Майдані ” на телеканалі Інтер. Після чого був в журі шоу на телеканалі СТБ – “Х-фактор ” і “Україна має талант “.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.