Штраф до 170 тисяч гривень: організатор виступу групи “Бумбокс ” заплатить за недотримання карантинних норм

Де проходив концерт і за що саме група отримала штраф - читайте далі.

13 листопада у одному з нічних клубів Львова група “Бумбокс ” проводила концерт, проте з порушеннями карантинних норм.

Львівська журналістка, яка була на концерті, написала на свій сторінці в Фейсбуці, що тільки 10 частина глядачів була в масках. А судячи з фотографій, соціальна дистанція теж не особливо дотримувалася – невелике приміщення було набито битком.

Відсотків 10 в маскахПідводите ви, львівці, Андрія Івановича.Він вам кафехи, кіно на вихідні, єдиним на всю Україну, а ви писок закрити маскою не годні… Тай таке

Posted by Настя Абрамець on Friday, November 13, 2020

Хоча організатори заходу спочатку стверджували, що всі карантинні норми будуть дотримані.

Правоохоронні органи в ході моніторингу соціальних мереж виявили ці порушення, прибули на місце виступу групи і зупинили концерт.

На організаторів склали протокол про порушення ст. 44-3 (порушення правил дотримання карантину). За цією статтею передбачається штраф від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Відзначимо, що штраф організатор отримав саме за недотримання карантинних норм та з карантином вихідного дня це не пов’язано.

Виникає закономірне питання – чому? Все тому що місцева влада Львова відмовилася дотримуватися карантину вихідного дня. Так, міський голова Андрій Садовий разом з виконавчим кабінетом прийняли рішення, згідно з яким суботти і неділі до 30 листопада – робочі дні. Рішення буде діяти для ряду установ.

Правда Максим Степанов пізніше пояснив, що мова йде не про вихідні а про період часу з 00:00 суботи і до 00:00 понеділка і таким чином карантин не оминути.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.