Галкін показав своїх спиногризів: “Це вони роблять щоранку! ” (ВІДЕО)

Зоряний гуморист і YouTube-блогер Максим Галкін нерідко показує в своєму Інстаграм своїх маленьких дітей - Лізу і Гаррі.

Примадонна і Максим Галкін спочатку після народження дітей вирішили не показувати їх публіці, тому приховували навіть фотографії в соціальних мережах. Але потім Максим Галкін переконав Аллу Борисівну в тому, що діти все одно будуть зростати в атмосфері підвищеної уваги з боку шанувальників.

Тому вони зважилися все-таки уявити своїх малюків публіці.

Зараз діти ростуть, розвиваються, радують батьків, ходять на гуртки, захоплюються плаванням, музикою, танцями

Більше про їхнє життя є в відео на YouTube-каналі “Одна хвилина “.

Днями Максим Галкін опублікував зворушливе відео, де Ліза і Гаррі роблять вранці зарядку.

Варто відзначити, що діти одягнені зовсім не в спортивному стилі, а як ніби зібралися в школу або на якийсь важливий захід.

Алла Борисівна дуже любить своїх дітей, яких виносила і народила сурогатна мати. Ім’я сурогатної матері близнят досі не розкривається, і, як каже Максим, навряд чи вони колись будуть готові відкрити цю таємницю.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.