(Відео) Тіна Кароль не стрималася і накинулася з кулаками на ведучого, який нагадав їй про Дана Балана

Популярна співачка Тіна Кароль не стрималася і "побила" свого співведучого на «Танцях з зірками» Даніеля Салема. Шанувальники вважають, що в цьому якось замішаний Дан Балан.

Молдавському співакові і української поп-діві вже давно приписують роман. Почалося все з їх спільної появи на телебаченні в проекті «Голос країни». Там артисти, не соромлячись камер, регулярно демонстрували симпатію один до одного, тому публіка тут же запідозрила, що між ними зав’язалися стосунки.

Весь цей час ніхто з потенційної пари не коментував подібні чутки, проте фанати не втрачають надії почути від них офіційне підтвердження роману.

Тіна Кароль і Дан Балан

Не можна не відзначити, що Балан з екранів пропав, чого не скажеш про Кароль. Зараз вона разом з Юрієм Горбуновим веде «Танці з зірками», новий сезон вже добігає кінця.

Як активний користувач соціальних мереж, Тіна регулярно ділиться з шанувальниками закулісними фото і відео, що сталося і цього разу. У TikTok співачки з’явився жартівливий ролик бою з ведучим бекстейджа Даніелем Салемом.

Тіна Кароль на Танцях із зірками 2020

На кадрах виконавиця б’є його і перемагає у всіх раундах, абсолютно не напружуючись, а в кінці в об’єктив камери потрапляє танцюрист Дмитро Жук, який витягує Даніеля з імпровізованого рингу і нагадує йому більше не зв’язуватися з Кароль.

Салем поділився цим відео у себе в Instagram, де в коментарях більшість підписників припустили, що від Тіни він отримав за пов’язані з Даном Баланом питання.

Коментарі користувачів Instagram

Втім, така версія має шанс на існування, адже знаменитість дійсно не любить, коли журналісти втручаються в її особисте життя.