Як іменинник Дзідзьо докотився до такого життя: дружина в день народження чоловіка здала деякі його секрети

Співачка SLAVIA - дружина популярного співака, шоумена і актора Михайла Хоми, який нам більше знаком під сценічним ім'ям DZIDZIO, зворушливо привітала його з днем народження. Сьогодні чоловікові виповнилося 37 років. З чим він зустрічає цю дату?

Ярослава і Михайло одружилися в 2013 році у Львові. І сьогодні, в день народження чоловіка, вона нагадала той щасливий день підбіркою романтичних весільних фото.

Ярослава і Михайло в день весілля
Ярослава і Михайло в день весілля

Жінка згадала, як запізнилася на власне весілля, так як захопилася збиранням різних природних дарів, з яких зробила весільні прикраси та декор для банкетного столу.

Оригінальні весільні прикраси
Оригінальні весільні прикраси

А ще, у неї була давня мрія зробити фото на паспорт у весільній сукні і з розкішною зачіскою. Так що гостям її довелося чекати і під фотоательє.

Підготовка до фото на паспорт
Підготовка до фото на паспорт

Ярослава повважала, що чоловікові в його іменини буде приємно згадати ці кумедні моменти.

А сам іменинник в своєму Інстаграмі хвалиться подарунками. Він уже з ранку в передачі «Ранок з Україною» отримав смішну шапочку у вигляді ведмедика і шарфик до неї, сказав, носитиме обов’язково. А ще – власний портрет маслом в рамці з солодощів і фруктів.

Дзідзьо іменинник
Дзідзьо іменинник

До свого 37-го дня народження молода людина може похвалитися великими досягненнями – він відомий музикант, ведучий, актор, продюсер, кінорежисер. У цьому році йому присвоєно звання Заслужений артист України.

Ми приєднуємося до привітань і бажаємо Дзідзьо подальших творчих успіхів і, звичайно, щастя в особистому житті.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.