Життя триває без Жанни: вдівець Фріске Дмитро Шепелєв вперше розповів про дочку

Відомий російський шоумен Дмитро Шепелєв вперше розповів шанувальникам про дочку від нової обраниці. Від шлюбу з покійною Жанною Фріске у нього залишився син Платон.

У 2015 році виконавиця хіта «Малинки» пішла з життя після тривалої боротьби з раком мозку. Хворобу співачці діагностували, коли вона народила первістка, причому завагітніла зірка за допомогою ЕКЗ.

У якийсь момент її стан покращився, однак це тривало недовго. Перед смертю Жанна впала в кому і більше з неї не вийшла.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Після цієї трагедії Дмитро не ділився з публікою подробицями особистого життя, проте з недавніх пір все змінилося і 37-річний телеведучий нарешті розкрив особистість коханої.

Нею виявилася дизайнер інтер’єрів Катерина Тулупова, якій він вже навіть зробив пропозицію руки та серця. Жінка виховує дочку Ладу від минулих відносин.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Судячи з нового посту Шепелєва в Instagram, він відноситься до дівчинки, як до своєї дочки. Так, шоумен розповів про забавний сімейний випадок:

«Днями Каті подарували торт з її фігуркою. Діти, і я разом з ними, були щасливі її поділити. Дочка обрала голову, пиляла ножем без докорів сумління. Платон… Ну що приховувати, “там де с*сі “. Мені дісталося все інше. Загалом, всі залишилися задоволені».

Ось як підписники коментують публікацію:

  • «Платон знає де смачно»;
  • «Про чию доньку мова?»;
  • «Будьте щасливі»;
  • «Треба одружуватися на Катерині».
Платон і Лада на прогулянці з нянею

До речі, не тільки Дмитро потоваришував з Ладою, його син теж знайшов зі зведеною сестрою спільну мову, так що в їхній родині панує любов і взаєморозуміння.