Ведучий шоу “Холостяк ” Григорій Решетник втретє став батьком: дружина Христина народила сьогодні рано вранці

Христина Решетник приголомшила новиною про те, що народила дитину. Щасливий тато у нестямі від радості.

“Як ми тебе чекали, наша третя величезна любов “, – написала Крістіна в своєму Інстаграм-акаунті. І уточнила, що у пари народився хлопчик.

Зараз породілля і новонароджений малюк відчуваю себе добре, ще як мінімум три дня вони пробудуть в пологовому відділенні. Поки що зіркові батьки не розкривають правди про ім’я свого малюка.

Варто зазначити, що у зоряної пари вже є двоє дітей – Іван і Дмитро. Тепер третій хлопчик офіційно зробив їх сім’ю багатодітною.

Подружжя тривалий час приховували новина про прийдешнє поповнення від старших хлопчиків, тому що думали, що Іван і Дмитро не сприймуть поповнення. Однак вони полюбили нового члена сім’ї задовго до його народження, і дуже раді новому звістці про те, що їхня сім’я збільшилася.

Хто такий Григорій Решетник?

Це популярних український телеведучий, який прославився тим, що був особою таких популярних телевізійних проектів: «Неймовірна правда про зірок», шоу «Холостяк», пост-шоу «Як вийти заміж». В основному, він співпрацює з проектами телеканалу СТБ. Зі своєю дружиною Христиною Решетник вони разом вже 10 років, і вважаються однією з найкрасивіших зоряних пар на українському просторі телебачення.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.