Відкрилася правда: Прилучний побили в рамках піару серіалу «У клітці», але втрутилися необізнані – ось і отримав конкретно по морді

Цікава інтерпретація історії з побиттям актора Павла Прилучний озвучена одним з його колег.

А історія вельми цікава. Якщо ви не в курсі, то відомий актор, зірка серіалу “Мажор” був побитий в калінінградському клубі “Завод”. Та так сильно його побили, що потрапив до лікарні в струсом мозку і сильними травмами обличчя, довелося навіть дві операції робити.

Павло Прилучний після бійки
Павло Прилучний після бійки

А далі починається цікаве. Заклад цей непростий, а елітний гей-клуб. Що там шукав Прилучний, який має славу ще тим бабієм? Вже тиждень по Мережі гуляють анекдоти, що Павло в гей-клубі захищав честь своєї бабусі тощо.

Крім того, свідки стверджують, що Прилучний явно сам наражався і встряв спочатку в бійку з якимось відвідувачем, поки господар закладу Володимир Семенов сам особисто не наваляв йому по повній. Тепер тому світить суд, а Прилучний буде довго-довго лікуватися. Але ходять чутки, що вони домовляться без суду.

Кадр з фільму 2018 року
Кадр з фільму 2018 року

Так ось яка версія. Похід в цей клуб і бійка були спланованою піар-акцією в рамках реклами фільму “У клітці”, де Павло грає головну роль. Ймовірно він повинен був зчепитися з підставним “геєм”, зав’язати бійку і вийти з неї переможцем з мінімальними втратами. Тільки ті, хто це придумав, не врахували або не подумали, що може ще хтось втрутитися.

Господар закладу поступив нормально – до відвідувача його закладу пристає якийсь приблуда (виявилося, не всі знають таку “зірку” як Прилучний). По-хорошому його вгамувати не вдалося, довелося по-поганому.

Коротше, піар вийшов, правда з підвищеним травматизмом. Як в народі кажуть, кіно і німці.

 

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.